Geile nina donkere sletjes

geile nina donkere sletjes

...

Familie sex thuisontvangst maastricht
geile nina donkere sletjes

...


Ze hielden hun vriendschap geheim. Op het eerste gezicht waren het vriendelijke e-mails en online chats geweest. Uiteindelijk wisselden ze foto's uit en spraken ze over hun verlangens. Nu was ze hier, een blanke vrouw verlangend naar haar zwarte lover, zenuwachtig maar bereid om alles te geven.

Hij begeleidde Nina's handen naar zijn kruis. Hij bukte en ze kusten hartstochtelijk. Hun tongen ontmoetten elkaar terwijl haar vingers langzaam de bobbel in zijn broek streelden. Ze stond hem toe om haar naar het bed te leiden en kroop boven op de dekens. Ze opende haar benen, waardoor hij een onbevangen blik op haar kruis had, terwijl hij zich uitkleedde. Roy was lang, midden veertig, met een platte buik en strakke kont. Zijn penis was lang en dik, en bungelde tussen zijn benen als een glanzende slang.

Naakt lag Roy naast haar, streelde haar haar, kuste haar lippen. Ze liet hem doen wat hij begeerde. Zijn handen zwierven, over haar borsten, haar heupen, haar natte kut.

Hij begeleidde haar hand terug naar zijn genitaliën. Ze liet haar vingers langs de donkere zwarte penis glijden en glimlachte. Haar lichaam schokte toen ze een vinger in haar kutje voelde. Nina boog voorover en likte de eikel van zijn pik en proefde het ietwat zoute voorvocht. Haar hand omvatte zijn ballen en kneedde ze zachtjes, terwijl haar tong en lippen zijn grote lul bewerkten. Ze voelde zijn vingers op haar gevoelige tepels, tegelijkertijd groeide zijn pik in haar mond. Nina schudde haar hoofd met de pik nog steeds in haar mond.

Nina ging rechtop zitten en stak haar tong in zijn mond en liet hem de smaak van zijn eigen pik proeven. Hij tilde haar op en zette haar op zijn schoot. Ze sloeg haar benen om zijn middel en wreef haar kutje tegen zijn steigerende pik. Ze kronkelde op zijn schoot. Nina deed wat haar gezegd werd. Ze had een mooie ronde strakke kont. Roy greep haar billen en spreidde ze open. Ze voelde zijn tong op haar kontje en hoe die langzaam naar haar drijfnatte kutje gleed.

Afwisselend zoog en likte hij haar kontje en kutje. Haar begeerte groeide met de minuut en ze kon nauwelijks wachten, ze wilde zijn dikke pik in haar voelen. Ik wil je pik, en ik wil hem nu in mij voelen. Ze huiverde en ontspande haar lichaam om zoveel mogelijk pik in haar natte kut te kunnen voelen. Zijn pik was enorm en haar kutje was aan de krappe kant. De kleine pik van haar man zou er zonder pardon uitglijden als ze het op haar hondjes deed.

Maar met Roy's pik zou dat niet gebeuren dacht ze. Ze voelde zijn greep om haar middel en hoe hij zijn lul verder in haar duwde. Het deed een beetje pijn, maar dat deerde haar niet, ze was overmand door begeerte. Het verlangen naar een grote lul die haar voor het eerst in haar leven tot een orgasme zou brengen was haar alles waard.

Uiteindelijk was haar kutje ontspannen en open voor zijn massieve staaf. Ze was nat en hij boorde diep in haar smachtende grot, hij gaf haar kutje een echte training. Hij boog voorover en speelde met haar clitoris terwijl ze zachtjes kreunde. Ze keek in de spiegel aan de wand. Daarin zag ze een atletische zwarte man en een wulpse blanke vrouw met elkaar vrijen.

Het contrast was super geil. Ze voelde zijn zwellende pik diep in haar en wist dat hij op de rand van zijn orgasme zat. Hij stopte abrupt en tilde haar op bed en draaide haar om. Ze spreidde haar benen wijd zodat hij weer bezit van haar kon nemen. Toen zijn dikke, zwarte lul weer in en uit haar natte grot gleed, voelde ze hoe zijn lichaam verkrampte en toen wist ze dat ze voor het eerst het zaad van een neger in haar buik zou voelen.

Roy kreunde en spoot zijn neger sperma diep in haar. Ze voelde zich vol, bijna opgeblazen. En op dat moment verkrampte ook haar lichaam. Haar orgasme was lang en hard. Haar hart bonsde in haar lichaam en haar adem stokte. Even later vielen ze uitgeput in elkaars armen. Later, toen ze wegging, trok hij haar dicht tegen zich aan. Dan neem ik meer tijd voor je en zul je zien dat er meer is dan een eenvoudige neukbeurt.

Nina stond voor hem met haar tangaslipje rond haar knieën, haar blote natte kut was klaar voor haar minnaar. Ze waren in zijn woonkamer. De ramen stonden open en een warme zwoele lucht vulde de kamer. Ze had haar rok uitgetrokken en was vol verlangen naar zijn pik. Haar blik viel op de grond, haar gezicht was rood van schaamte. Die pik van je man is niet genoeg voor je. Je komt elke week naar me toe en ik neuk je en voldoe aan je begeerte. Misschien moet ik ermee stoppen als je niet aan mijn wensen voldoet en me niet gehoorzaamt.

Maar ze wist dat ze hem zou gehoorzamen, ze zou zijn bevelen accepteren. Ik beloof het je. Geef me nog een kans, alsjeblieft.

Hij pakte haar kont met een hand en greep haar kutje met de andere. Hij was ruw en sloeg op haar klit totdat ze jankte van de pijn. Maar je moet gestraft worden. Roy ijsbeerde door de kamer.

Vanavond haal ik je op. Je gaat je scheren en draagt geen slipje of bh. Ze wist dat ze verslaafd was op zijn lange zwarte pik, en kon niet wachten hem opnieuw in haar natte smekende kut te voelen. Iets in hem maakte haar onderdanig en ze was bereid om alles te doen wat hij van haar eiste. De afgelopen week had ze zichzelf in de zevende hemel gevoeld.

Hij had haar de fysieke aandacht gegeven, iets waar haar man niet toe in staat was. En nu had ze de mogelijkheid om haar fantasie uit te leven en maakte het haar niet uit dat ze een getrouwde blanke vrouw was die zich als een slet aan deze man zou overgeven. Ze hoorde geluid achter haar in de gang en toen ze zich omdraaide stond ze oog in oog met een jonge zwarte man. Ze schatte hem begin twintig en zag dat zijn ogen op haar kruis waren gericht.

Hij was van gemiddelde lengte, dun, met een huid zo zwart als steenkool. Ze bukte om haar slipje aan te trekken, maar Roy hield haar tegen. Laat je slipje beneden. Ik wil dat hij je kutje kan zien. Ze liet het slipje rondom om haar enkels vallen. Henry glimlachte en keek naar haar met een begerige blik in de ogen.

Hij liep naar haar en gaf een zachte klap op haar kont. De enorme bobbel in zijn broek liet zien dat haar lichaam hem niet onberoerd liet.

Henry ritste zijn gulp open en een lange, harde erectie zag het daglicht. Hij trok zijn broek omlaag en ze zag zijn enorme ballen zachtjes bungelen in een strakke zak. Haar hart bonkte in haar borst. Ze wilde vertrekken maar dacht aan de avond met Roy, iets wat ze voor geen goud zou willen missen. Het was zo gênant om daar half naakt te staan voor een wild vreemde.

Twee weken geleden was ze nog trouw aan haar man, voor meer dan 10 jaar en nu stond ze op het punt een grote pik te zuigen van een wild vreemde omdat haar nieuwe minnaar dit had bevolen. Roy keek naar haar.

Henry's pik was lang en bedekt met donkere aderen. Ze greep zijn half stijve pik en likte met haar tong de eikel. Ze opende de mond en zoog de lul zover mogelijk naar binnen. Henry pakte haar hoofd en klemde hem tussen zijn eeltige handen opdat de lul niet uit haar mond kon ontsnappen. Hij had haar mond letterlijk gesnoerd. Haar lippen schoven op en neer over de harde staaf. Tot haar verrassing was het niet onsmakelijk. Ze zoog zo hard mogelijk, ze wilde dat hij klaar zou komen.

Gek genoeg verlangde ze naar zijn zaad. Ze voelde haar kutje natter worden. Ze kon het niet geloven dat ze opgewonden raakte. Donkere tiener is gek op een flinke neger lul. Donkere Tiener meid in haar leger bikini. Donkere tiener sabbelt tot de laatste druppel. Geile donkere meid speelt met haar kutje.

Geile slet laat stiekem haar kut zien. Grote blubberige zwarte billen trillen. Langzaam trekt deze donkere meid alles uit. Mollige donkere slet heeft mooie zachte tieten. Mollige donkere slet wordt hard geneukt. Mollige negerrin neukt zich helemaal suf. Mollige negerrin speelt met haar dildo. Negerrin rijd op een harde neger lul.Gratis gedwongen sex borsten en kutjes


Hij liep naar haar en gaf een zachte klap op haar kont. De enorme bobbel in zijn broek liet zien dat haar lichaam hem niet onberoerd liet.

Henry ritste zijn gulp open en een lange, harde erectie zag het daglicht. Hij trok zijn broek omlaag en ze zag zijn enorme ballen zachtjes bungelen in een strakke zak. Haar hart bonkte in haar borst. Ze wilde vertrekken maar dacht aan de avond met Roy, iets wat ze voor geen goud zou willen missen.

Het was zo gênant om daar half naakt te staan voor een wild vreemde. Twee weken geleden was ze nog trouw aan haar man, voor meer dan 10 jaar en nu stond ze op het punt een grote pik te zuigen van een wild vreemde omdat haar nieuwe minnaar dit had bevolen.

Roy keek naar haar. Henry's pik was lang en bedekt met donkere aderen. Ze greep zijn half stijve pik en likte met haar tong de eikel. Ze opende de mond en zoog de lul zover mogelijk naar binnen. Henry pakte haar hoofd en klemde hem tussen zijn eeltige handen opdat de lul niet uit haar mond kon ontsnappen.

Hij had haar mond letterlijk gesnoerd. Haar lippen schoven op en neer over de harde staaf. Tot haar verrassing was het niet onsmakelijk. Ze zoog zo hard mogelijk, ze wilde dat hij klaar zou komen. Gek genoeg verlangde ze naar zijn zaad. Ze voelde haar kutje natter worden.

Ze kon het niet geloven dat ze opgewonden raakte. Om hem een beetje te helpen nam ze zijn ballen in haar handen en streelde ze zachtjes. Zijn pik verdween tot aan de helft in haar mond en stootte tot diep in haar keel. Plotseling verstijfde zijn beweging en voelde ze zijn kloppende lul in haar mond die werd gevuld met heet kleverig zaad. Golf na golf vulde haar mond. Nina slikte, zoog Henry's pik helemaal leeg en verslond zijn zaad.

Hij nam zijn lul uit haar mond, en duwde zijn grote ballen in haar gezicht. Nina begreep de hint en begon zijn ballen te likken en likte al zijn zweet en zaad resten van zijn zak. Toen ze klaar was knikte Henry tevreden met een brede glimlach op zijn gezicht. Straks kom ik je ophalen en weet wat ik over je kleren heb gezegd.

Ze spoedde zich naar huis, nam wat te eten en begon toen haar kutje te scheren. Roy was een uur later dan afgesproken. Nina ontmoette hem aan de deur in een laag uitgesneden blouse die de aanzet van haar grote borsten toonde. De minirok leek Roy te behagen. Hij kuste haar hartstochtelijk en voelde tussen haar benen. Ze was geslaagd voor de test. De auto stond aan de straatkant en Nina liep voor Roy naar de auto. Ze voelde zich wat onwennig in deze niets verhullende kleding en ze hoopte dat de buren niet stonden te kijken.

Ze wachtte tot hij de deur voor haar opende en liet zich snel in de stoel zakken, waarbij haar korte rok opschoof tot bijna over haar dijen.

Haar kale kutje kon ze nauwelijks verbergen. Roy startte de auto en keek eenmaal goedkeurend naar haar voordat hij zei: Ze reden de stad uit en Roy repte met geen woord over waar ze naar toe gingen.

Af en toe voelde hij met zijn hand tussen haar benen en streelde haar klitje. Het liet haar niet onberoerd en ze hoopte dat het niet lang zou duren voordat de vinger werd vervangen door zijn grote lans. Na ongeveer een half uur sloeg Roy een landweggetje in en stopte daar aan de kant. Als je dit niet wil, dan kun je hier uitstappen en terug liften.

Nina schrok van de opdracht, maar al gauw wist ze dat ze geen keus had. Hoe kon ze weigeren, terug liften in deze kleding was te gevaarlijk. Ze kleedde zich uit en zat in een mum van tijd naakt naast hem. Als we uitgaan dan trek je ze aan.

Hij reed verder het bos in en al snel kwamen ze bij een soort vakantiehuis. Het was een comfortabel huisje met drie kamers en een grote keuken.

Roy liet haar zien hoe het er uit zag en zij volgde en luisterde. Terug in de woonkamer liet Roy zich in een grote fauteuil zakken. Neem zelf ook wat. Ze voelde zijn ogen op haar lichaam toen ze naar de keuken liep.

Met een flesje bier en een glas wijn kwam ze terug in de kamer. Ze wilde gaan zitten maar hij riep: Het is tijd voor wat seks lessen. Ze had het wel meer gedaan maar dan altijd alleen.

Haar kutje werd nat en haar verlangens groeiden. Ze kon het niet geloven dat die woorden uit haar mond kamen. Haal nog een biertje. Heeft je man zijn kleine pik wel eens in je kont gestoken? Dat was vies dacht ze, wie kon dat leuk vinden. Ze hoopte maar dat het alleen maar een praatje was en dat hij haar niet in de kont wilde neuken.

Ze moest er niet aan denken, wetende hoe groot zijn pik was. Een goede slet geniet van een dikke pik in haar kont. En in no time stond ze oog in oog met zijn half stijve pik die in een kromme boog naar de grond wees. Eindelijk mocht ze die grote staaf beroeren, likken en zuigen, hem klaarmaken voor haar verlangende kutje. De hele dag had ze niets anders gewild. Gretig nam ze de paal in haar hand en richtte hem tussen haar lippen.

Ze zoog de eikel naar binnen en speelde met haar tong rondom zijn machtige paddenstoel. Hij was dikker dan haar pols, ze kon haar vingers er niet omheen sluiten. Haar mond leek een uitpuilende zuignap die met moeite de omvang van zijn staaf kon omvatten. Allereerst om mij te pijpen, om je te neuken, om klaar te komen en om te pissen.

Ja pijpen en klaarkomen was al eens gebeurd, maar pissen was nieuw voor haar. Het idee vervulde haar met afschuw en ze hoopte dat hij het niet werkelijk wilde doen.

Nu ga ik je in je mond neuken. Eerst nog zachtjes, maar al gauw werd het harder en stootte hij steeds dieper. Ze begon te kokhalzen toen zijn pik de achterkant van haar keel beroerde. Slijmachtig speeksel vloeide langs zijn staaf en drupte op de grond. Ze voelde zijn staaf kloppen en even later golven zaad in haar mond.

Ze slikte voor wat ze waard was, maar kon toch niet voorkomen dat er wat op de tegels was gevallen. Zonder mokken gleed haar tong over de tegels en likte ze de laatste resten van de vloer. Haar gedachten waren een beetje dubbel, ze kon zich niet voorstellen dat ze zich onderwierp aan de grillen en lusten van deze man. Maar ze had het gedaan en had het zelfs prettig en spannend gevonden. Wat gebeurde er met haar? Misschien wilde ze wel een slet zijn?

Ze berustte en haalde bier en wachtte in spanning af. Hij roerde met zijn vinger in haar grot en ze voelde hoe haar eigen begeerte toenam. Ze was ondanks alles nat, nat van verlangen. Hij haalde zijn vinger uit haar doos en toonde haar zijn glanzende natte vinger. Hij streelde haar borsten en kneep lichtjes in haar stijve tepels, beroerde haar venusheuvel en ook haar billen. Dit was waar ze naar verlangde, zijn handen op haar lichaam.

Hij draaide haar om en streelde haar bilspleet op zoek naar haar strakke gaatje. Hij duwde een vinger langzaam naar binnen en voelde hoe strak ze daar was. Zijn vinger ging langzaam op en en neer in haar strakke gaatje. Een beetje raar gevoel maar niet pijnlijk was haar conclusie.

Ze werd beetje bij beetje losser waardoor het minder strak voelde. Plotseling trok hij zijn vinger terug en draaide haar weer om en hield hem omhoog. Ga naar de keuken en maak wat klaar. Na het eten ga ik je lekker neuken, als dessert" Ze spoedde zich naar de keuken en kon nauwelijks wachten op zijn dikke pik in haar kutje. Hij ging haar neuken, het toetje zou lekkerder zijn dan de maaltijd.

Daar was ze nu al zeker van. Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Donkere tiener sabbelt tot de laatste druppel. Geile donkere meid speelt met haar kutje. Geile slet laat stiekem haar kut zien. Grote blubberige zwarte billen trillen. Langzaam trekt deze donkere meid alles uit. Mollige donkere slet heeft mooie zachte tieten.

Mollige donkere slet wordt hard geneukt. Mollige negerrin neukt zich helemaal suf. Mollige negerrin speelt met haar dildo. Negerrin rijd op een harde neger lul. Slanke donkere meid poseerd voor het eerst. Spannende meid kleed zich langzaam uit.

geile nina donkere sletjes