Geile nina poepgat neuken

geile nina poepgat neuken

..

Kutje komt klaar sex maatje gezochtgeile nina poepgat neuken

..
Neuk me snel sex contact websites


Hopelijk bleven ze nog even op de camping. Zo’n 5 minuten later kwamen ze binnen. Ik heb ze trouwens nog niet beschreven, Nina was dat meisje aan de telefoon, zij was erg lekker, blond lang haar, straks en slank buikje en een lekker kontje. Ze droeg sinds ze hier was al een rokje, ik kon wel raden wat ze eronder droeg. Ook de andere 3 droegen een rokje en waren al vrijwel net zo slank, alleen hadden 2 anderen donkerblond haar en 1 meisje had bruin haar.

Ik deed open en meteen werd ik op mijn bek gepakt door Nina en die kneep me in mijn kruis. De deur ging dicht. Mijn lul stond nogal stijf in mijn broek van de geile praat van Nina. De volgende die kwam was een van de 2 donkerharige blondines, genaamd Sterre.

Ook ik ben erg geil elke dag, maar ik ben toch iets meer terughoudend wat betreft neuken met elke jongen die ik tegenkom en ik heb ook nog geen anale seks gehad. Ik knikte en de 2de donkerharige blondine kwam aan het woord, zij heette Dyonne en ze had eigenlijk ook dezelfde tekst als Sterre en zij was ook 18 jaar net als Nina en ze kwam dus ook uit Leiden De brunette heette Mephista; ook al zo geil als een deur en 19 jaar, zij bleek ook al in de kont geneukt, evenals Nina.

Haar naam is erg apart, aangezien deze is afgeleidt van het schoenmerk Mephisto, maar ik vond dat ze wel een mooie naam had. Mephista kwam net als Nina uit Den Haag en de meiden schenen elkaar te kennen via stappen in Den Haag en Leiden, waar ze om en om gingen stappen zo nu en dan.

Nina en Mephista bleken beiden biseksuele meiden te zijn, met de nodige eigen geslacht ervaring. De andere 3 meisjes liepen mee en mijn gulp werd met een ruk opengetrokken door Nina.

Intussen pakte Mephista mijn hand en stopte die onder haar minirokje. Ik voelde een blote kont en een stringetje dat daar mooi tussen zat. Nina had mijn lul al in haar handen. Nu pakte ook Sterre mijn hand en stopte die direct in haar string onder haar rokje. Nina begon me te rukken, eerst plagerig zacht maar ineens snoeihard. Ik had hier wel moeite mee, want door mijn rukverslaving om maar zo te noemen, hield ik het niet lang uit nu.

Ik had hier al jaren naar verlangt en mijn zaad wilde eruit. Nina rukte nog harder en het kostte me moeite mijn orgasme te faken. Sterre en Dyonne hadden intussen mijn handen weer in hun strings gestopt en mijn vinger gleed bij Dyonne in de kut. Nu kon ik me nog moeilijker concentreren op het niet klaarkomen. Ik spoot voor ik er erg in had. Ik had het idee dat deze 2 meiden iets minder hard en iets minder geil waren, ook aangezien zij nog niet in hun kont geneukt waren.

Dyonne zei dan ook ‘moest dat nu Mephista? Mijn zak deed nog altijd zeer en ik keek Nina vuil aan. Ik schudde mijn hoofd en Mephista begon me weer af te rukken, maar zij deed dit nog harder dan Nina. Ik schrok en schudde mijn hoofd. Ik ben eerder iemand die zelf graag een meisje domineert en die het niet zo leuk vindt om door een meisje gedomineerd te worden, maar dit was eigenlijk toch best wel geil, dus heel erg vond ik het niet dat ik nu gedomineerd werd door 2 meiden, want ja Sterre en Dyonne die domineerden me niet, nog niet tenminste.

Mephista begon me weer te rukken en ik voelde opeens toch zaad borrelen. Nina zag dit en zei ‘spuiten schatje. Mephista en zij keken er verlekkerd naar en ze keken elkaar ook geil aan en gaven elkaar een hete tongzoen. Sterre en Dyonne wendden hun blik af, zij vonden dit niet zo smakelijk uitzien dus. Het was intussen vrij laat in de avond en ik wilde wel lekker gaan slapen nu mijn zak 2 keer geleegd was, maar Nina had duidelijk andere plannen.

Ze wenkte Sterre en die moest mij nu gaan rukken. Sterre ging voor me zitten en begon me heerlijk te rukken. Opeens zei Nina ‘Sterre heeft in haar mond trouwens een verrassing voor je, steek je tong maar eens uit Sterre.

Het verbaasde me dat Sterre nu ineens een stuk opener werd en ze zei dan ook ‘wil je gerukt of gepijpt worden door me? Opeens keek ze me stout aan en sloot haar hele lippen eromheen en nam hem vrij diep in haar mond. Nina en Mephista hadden intussen hun handen in elkaars string gestoken en waren elkaar aan het vingeren. Dyonne had niks te doen en dus wenkte ik haar.

De tongpiercing van Sterre ging nu over mijn eikel en ik werd bloedgeil. Ik verbaasde me erover dat mijn zak nu alweer vol zat, want ik zou zo gaan spuiten.

Ik moest Sterre wel in haar mond spuiten, anders zou Nina of Mephista me vast weer in mijn kloten schoppen en daar had ik geen zin in. Maar Sterre stopte nu zelf met pijpen en trok haar hoofd terug, waardoor ik een dikke kwak zaad recht in haar gezicht spoot. Sterre veegde mijn sperma met een vies gezicht af. Mephista knikte en Dyonne en Sterre zeiden dat het hen niet veel uitmaakte of ze wel of niet zouden klaarkomen.

Nina haalde haar schouders op, ging boven mijn lul hangen en vroeg aan Mephista of zij mijn lul er bij haar in wilde steken. Ik wil juist zaad in mijn kutje. Mephista pakte mijn stijve lul en Nina schoof haar string een stukje opzij. Sterre en Dyonne keken niet, ze zaten er maar wat bij, ik merkte dat Sterre zich vooral onprettig voelde na dat gene wat zojuist gebeurd was.

Mijn lul gleed soepel Nina’s kutje in. Zij begon hard te kreunen en opeens begon ze zelfs grove taal uit te slaan. Ik hield het niet meer lang vol, maar toch wilde ik Nina niet zwanger maken, dus ik voelde dat ik ging spuiten en trok mijn lul eruit.

Ik spoot een paar druppeltjes in Mephista’s gezicht. Mephista had het sperma dat ik in haar gezicht gespoten had in haar mond laten lopen en ze begon te tongen met Nina en zo verdeelden de twee meiden mijn zaad. De meiden gingen toch maar terug naar hun eigen stacaravan, ik kon wel raden dat Nina en Mephista elkaar daar nog heerlijk zouden gaan verwennen. Ik deed snel mijn boxershort aan en ik ging heerlijk slapen.

De volgende morgen werd ik laat wakker, ik had heerlijk uitgeslapen en had dus vandaag een vrije dag. Ik deed me wat korts en leuks aan, het zou best warm worden vandaag en ik besloot naar het strand te gaan, dat niet al te ver van de camping lag. Ik at snel een ontbijtje en pakte daarna mijn strandspullen, mijn zwembroek had ik al aan. Op het strand was het redelijk druk, ik zag veel chickies met blote tieten lopen, dat zorgde er alweer voor dat mijn lul overeind sprong, zeker na die avond van gisteren.

Ik voelde mijn zak nog, hij was nogal gevoelig door het vele spuiten en de trap die ik erin had gekregen. Ik ging ergens liggen onder een parasol en met een ligstoeltje. Omdat ik op de camping stage liep, kon ik daar gratis gebruik van maken, dat was wel chill. Ik besloot lekker te gaan zwemmen, zo warm was het. Het water was dan ook heerlijk koel en ik zwom een stukje, toen ik ineens voelde dat mijn zwembroek omlaag getrokken werd, ik schrok natuurlijk daarvan, maar ik had wel enig idee wie dit zou kunnen zijn.

Mijn lul werd vastgegrepen en ik werd onder water afgetrokken! Er kwam echter nog niemand in zicht die dit dus zou kunnen zijn, vreemd. Maar toen kwam Nina boven water en Mephista ook. Dyonne en Sterre zag ik niet, misschien waren zij er wel niet bij! Ik moest lachen en ik vroeg of zij er alleen waren of dat ook Sterre en Dyonne ergens rondhingen. Nina en Mephista vonden dat goed, ze lieten me nu eens zelf kiezen.

Ik trok mijn broek weer op en we liepen naar de kant, maar als ik het niet had gedacht, Nina en Mephista hadden allebei een string aan, een geile ook nog wel. De meiden hadden wel hun bikinitopje aan, maar Nina zei al dat ze eventjes makkelijk gingen doen en hun topjes gingen uittrekken.

Mijn lul stond stijf in mijn broek en ik schaamde me dood toen ik met de 2 chickies over het strand liep, ze liepen nu enkel in hun string en dat bezorgde mij een stijve die nogal goed zichtbaar was. Maar al snel kwamen we achter de duinen terecht en er was een plek waar het heel rustig was, waar niemand kwam, ik vroeg me af of we er eigenlijk wel mochten komen, maar ja ik had daar nu schijt aan.

Ik deed dit en ze gooide hem een eind weg. Mephista begon met de tieten van Nina te spelen en maakte haar tepels keihard. Nina kreunde en ik spoot bijna. Maar het kwam, ik kreeg het er niet ingehouden en met een zucht spoot ik mijn kwak in Nina’s hand en half over haar tieten, die nog altijd werden bespeeld door Mephista. Nina keek me vuil aan en Mephista greep mijn zak beet en kneep er gemeen hard in. Een enorme pijnscheut ging erdoorheen. Daarna gaf ze me nog een harde mep in mijn gezicht.

Maar dit accepteerde ik natuurlijk niet en wilde haar terugslaan, maar Nina hield haar voet bij mijn zak. Ik sloeg maar niet en Mephista begon me nu te rukken. Dat rukken ging al snel over in pijpen en ik genoot er echt van. Maar er kwam niks en ze spuugde me gewoon in mijn gezicht. Omdat je je teveel rukt, je moet je zaad sparen, dan heb je ook een dikkere kwak, je spuit vaker en dan ben je ook nog geiler! Ik zuchtte; ik was nu eenmaal verslaafd aan rukken en ik moest het wel doen. Mephista zoog alweer aan mijn lul en nu spoot ik snel, toen ze met haar tong over de pisbuis ging.

Ze was even stil en anwtoorde: Jerry is de ex van Jossie". Maar ik zag aan haar ogen dat ze extreem geil was. Ze pakte onze beide cocks vast en begon er aan te trekken. Ik wist meteen dat ze zo geil was geworden van onze twee grote penissen, dat ze geen keuze had. Ze begon Jerry weer te pijpen en mij trok ze tegelijkertijd af. Toen switchte ze haar mond naar die van mij en begon ze mij te pijpen. Om en om zoog ze gulzig aan onze eikels. Toen pakte ze onze cocks samen en probeerde ze ze tegelijk in haar mond te doen.

Alleen onze eikels paste in haar mond, maar wat deed ze dit lekker. Dit ging even zo door, totdat we vonden dat het nu Nina haar beurt was. We lieten haar opstaan en gooide haar op de bank. We deden al haar kleren uit en ik zag Jerry geil kijken naar haar. Ook hij hield van mollige meisjes en hij kon eindelijk weer een kutje gaan neuken.

Maar eerst gingen we haar verwennen. Ze lag languit op de bank en ik ging met mond naar haar kutje. Ik begon haar met lange halen te likken en proefde dat ze super nat was. Jerry ging in 69 positie liggen liet zijn lul boven haar mond hangen. Ze begon hem weer heftig te pijpen en ook hij lag nu met zijn mond bij zijn kutje. Zij lag dus op haar rug en hij trok haar benen naar hem toe. Zo stond haar anus en kutje lekker gespreid. Jerry begon aan haar klitje te zuigen, terwijl ik mijn tong in haar anus begroef.

Ze kreunde enorm, maar door de enorme pik van Jerry in haar mond, kwam er bijna niks uit. Jerry had inmiddels ook de leiding overgenomen en begon haar mondje nu zelf te neuken. Je hoorde haar af en toe beetje cockhalsen, maar ze kon het goed aan. Ik was ook begonnen haar kutje stevig te pompen met twee vingers. Ze begon heftig te sudderen en ik voelde dat ze zo zou komen.

Ik stopte met haar anus te verwennen en zei tegen Jerry dat ze van haar af moest gaan. Ik draaide haar om en zette haar in doggy position.

Dat liet Jerry hem niet twee keer vertellen en ging achter haar staan. Ik ging voor haar op de bank zitten, zodat ze mij kon pijpen. Jerry sloeg een paar keer hard op haar dikke kont en Nina kreunde hard. Hij bewoog zijn penis richting haar kutje en schoof hem in een keer naar binnen. Iris gilde het uit gooide haar gezicht om laag.

Maar ik trok haar weer omhoog en schoof mijn penis in haar mond. Daar lag ze dan: Jerry had het tempo inmiddels al stevig opgevoerd.

Hij had niet alleen een grote, maar wist ook goed hoe hij er mee om moest gaan. Ik was ook Nina haar mond stevig aan het neuken, ze begon er steeds verwilderder uit te zien.

Met diepe stoten in haar kutje en mondje wist ik dat Nina dit niet meer lang zou volhouden. Maar wij waren nog niet klaar met haar. Wij wilden haar beide tegelijk vullen, in haar kont en kut. We hadden al een aantal keer anaal gedaan en ze hield er echt van. Maar omdat ik zo groot was, heeft het wat tijd gekost om haar kont goed op te rekken.

Ik keek Jerry aan en hij wist waar ik aan dacht. Hij haalde zijn pik uit haar kutje en ging achter haar op de bank zitten. We hebben nog een verrassing voor je". Nina was inmiddels helemaal in trance en zag er al helemaal geneukt uit. Ze ging op hem zitten en jerry greep haar volle kont stevig vast. Zij was inmiddels wel wat gewend en liet haar kutje helemaal in haar gaan. Ze begon hem rustig en kreunend te berijden.

Dit gaf mij de mogelijkheid om achter haar te staan, met een prachtig gezicht op haar kont. Ik zag dat de kutsappen helemaal over de lul van Jerry liepen, ze was extreem nat. Ik pakte uit een kastje wat olie, en begon haar hele kont in te smeren. Ze keek even om, maar ging toen weer verder met het berijden van Jerry.

Haar geoliede kont zag er enorm geil uit en ik was inmiddels ook bezig om haar kont goed te vingeren. Ik kon makkelijk met twee vingers haar kont vingeren vanwege al het olie. Moment van de waarheid: Ze keek verschrikt om en zei: Ik zei niks en ging met met mijn eikel tegen haar anus. Jerry was inmiddels gestopt met neuken en hield zijn penis stil in haar kutje. Mijn eikel schoof makkelijk haar kont in, maar het werd al wat krapper.

Nina deed haar ogen dicht en liet het op haar afkomen. Ik gooide er nog meer olie bij en begon rustig steeds dieper mijn penis ik haar kont te duwen.

Inmiddels was ik al op de helft en begon ook Jerry rustig te stoten. Nina kreunde heftig en ging zelfs met haar kont meebewegen op de lul van Jerry. Dit zorgde er voor dat ook ik steeds dieper in haar kont kon. Ik had inmiddels mijn gehele 19cm in haar kont en begon steeds steviger te neuken.

Ook jerry begon zijn tempo op te voeren. Ik pakt haar bij haar haren vast en keek haar in de ogen: Ze zei niks, maar kreunde alleen maar en deed haar ogen dicht. Inmiddels was ik met stevige stoten haar dikke kont aan het neuken en Jerry met zijn 20cm haar kutje aan het opvullen. We begonnen alle drie steeds harder te hijgen en raakten in een trance. Ik merkte dat ik bijna kwam en ook Jerry zei: Nina begon heftig te bewegen met haar kont en ook zij kwam bijna.

Dit duurde een minuutje en Nina gilde het toen opeens uit: Teken voor jerry en ik om net nog wat harder haar kut en kont te neuken. Jerry kwam als eerste en spoot haar kutje helemaal vol. Ik kwam 5 seconden later en voelde dat ik een grote hoeveelheid in haar kont had gespoten.

geile nina poepgat neuken

Pijpen en beffen gratis op mobiel kijken


Ik voelde mijn zak nog, hij was nogal gevoelig door het vele spuiten en de trap die ik erin had gekregen. Ik ging ergens liggen onder een parasol en met een ligstoeltje. Omdat ik op de camping stage liep, kon ik daar gratis gebruik van maken, dat was wel chill. Ik besloot lekker te gaan zwemmen, zo warm was het. Het water was dan ook heerlijk koel en ik zwom een stukje, toen ik ineens voelde dat mijn zwembroek omlaag getrokken werd, ik schrok natuurlijk daarvan, maar ik had wel enig idee wie dit zou kunnen zijn.

Mijn lul werd vastgegrepen en ik werd onder water afgetrokken! Er kwam echter nog niemand in zicht die dit dus zou kunnen zijn, vreemd. Maar toen kwam Nina boven water en Mephista ook. Dyonne en Sterre zag ik niet, misschien waren zij er wel niet bij! Ik moest lachen en ik vroeg of zij er alleen waren of dat ook Sterre en Dyonne ergens rondhingen.

Nina en Mephista vonden dat goed, ze lieten me nu eens zelf kiezen. Ik trok mijn broek weer op en we liepen naar de kant, maar als ik het niet had gedacht, Nina en Mephista hadden allebei een string aan, een geile ook nog wel. De meiden hadden wel hun bikinitopje aan, maar Nina zei al dat ze eventjes makkelijk gingen doen en hun topjes gingen uittrekken. Mijn lul stond stijf in mijn broek en ik schaamde me dood toen ik met de 2 chickies over het strand liep, ze liepen nu enkel in hun string en dat bezorgde mij een stijve die nogal goed zichtbaar was.

Maar al snel kwamen we achter de duinen terecht en er was een plek waar het heel rustig was, waar niemand kwam, ik vroeg me af of we er eigenlijk wel mochten komen, maar ja ik had daar nu schijt aan. Ik deed dit en ze gooide hem een eind weg. Mephista begon met de tieten van Nina te spelen en maakte haar tepels keihard. Nina kreunde en ik spoot bijna. Maar het kwam, ik kreeg het er niet ingehouden en met een zucht spoot ik mijn kwak in Nina’s hand en half over haar tieten, die nog altijd werden bespeeld door Mephista.

Nina keek me vuil aan en Mephista greep mijn zak beet en kneep er gemeen hard in. Een enorme pijnscheut ging erdoorheen. Daarna gaf ze me nog een harde mep in mijn gezicht. Maar dit accepteerde ik natuurlijk niet en wilde haar terugslaan, maar Nina hield haar voet bij mijn zak.

Ik sloeg maar niet en Mephista begon me nu te rukken. Dat rukken ging al snel over in pijpen en ik genoot er echt van. Maar er kwam niks en ze spuugde me gewoon in mijn gezicht. Omdat je je teveel rukt, je moet je zaad sparen, dan heb je ook een dikkere kwak, je spuit vaker en dan ben je ook nog geiler! Ik zuchtte; ik was nu eenmaal verslaafd aan rukken en ik moest het wel doen. Mephista zoog alweer aan mijn lul en nu spoot ik snel, toen ze met haar tong over de pisbuis ging.

Mephista slikte het door en zei ‘hij druppelde weer, het was geen spuiten. Ik werd weer neergeduwd en Nina ging boven me hangen. Haar kutje had ik dus al geneukt, maar nu zou ik haar kontgaatje gaan neuken, dit maakte mijn lul nog een tikkeltje harder dan deze al was. Nina ging boven me weg en liet Mephista daar nu plaatsnemen.

Nina schoof de string van Mephista opzij en wreef haar vriendin ook even over haar kale kutje. Ik werd hier geil van, meisjes die elkaars kutjes scheren, geil zeg. Nina pakte mijn lul en zette deze tegen Mephista’s natte kutje aan. Ik durfde toch niet te ruw te doen, bang dat ik Mephista misschien pijn zou doen en ik schoof hem er langzaam in.

Nina begon aan een tepel van Mephista te zuigen. Ik voelde het zaad opborrelen en ik dacht bij mezelf laat ik toch maar voor het zingen de kerk uit gaan, ik wil geen zwangere meid op mijn geweten hebben. Maar Nina was mijn gedachten voor. Dan moest het maar dacht ik en het duurde niet lang of ik spoot. Ja het was nu wel spuiten, maar dit zou toch echt even het laatste zijn dat ik er echt uit spoot.

Mephista knikte tevreden en als beloning gaf Nina me een geile tongzoen. Mijn lul gleed uit de kut van Mephista en Nina begon haar kutje te likken. Mijn lul was halfstijf en nadat Nina Mephista’s kutje had uitgelikt wilde ik mijn zwembroek pakken die Mephista dus verderop had gegooid. Maar Nina greep me bij een been en ik viel bijna. Ik pakte Nina’s kontje vast en begon het te kneden. Ik trok de string van Mephista weer opzij, maar nu bij haar kontgaatje.

Nina pakte mijn lul en zette mijn eikel tegen het poepertje aan van haar vriendin. Ik ben al vaker in mijn reet geneukt hoor, toen ik 14 was voor het eerst anaal, geil hè. Ik pakte haar heupen vast en langzaamaan gleed mijn lul soepeler in en uit haar kontgaatje. Mephista kreunde en Nina kon alweer niet van haar vriendin afblijven. Ze begon te tongen met Mephista en aan haar kale muis te likken. Ook werden Mephista’s tieten weer bewerkt, maar ik nam dit al snel over, door haar tieten te kneden, terwijl mijn lul in haar kontgaatje op en neer ging.

Door het knijpende kontgaatje om mijn lul, spoot, of ja druppelde ik dus ook. Mijn zak begon nu wel erg te irriteren en ik bedacht bij mezelf dat ik Nina moest stoppen. Mijn lul trok ik met een harde ‘plop’ uit haar gaatje en ze gaf een klein gilletje.

Mijn lul zat onder de stront en Nina zei ‘ik lik hem wel even schoon, ook al heeft Mephista hem vies gemaakt, ik ben niet vies van haar stront. Mephista’s kontgaatje stond nog wagenwijd open, wat een geil gezicht was. Wij zijn hier nog 2 dagen, dus ik wil dat je me in die 2 dagen nog zeker 1 keer anaal neukt dan wel. We liepen samen terug, de dames deden wel hun bovenstukjes weer aan.

Die avond gebeurde er niks meer verder, ik at me wat in mijn caravan en ging nog met wat collega’s de stad in om lekker te stappen en ik ging niet al te laat naar bed.

De volgende dag was ik vooral met stage bezig en ik zag Nina en de andere meiden niet meer echt die dag, maar tegen de avond stond Nina weer aan mijn deur, deze keer was ze alleen. Ik wilde net buiten gaan zitten en deed haar open. Toch zei ik ‘ja dat moet dan maar, maar jij bent eerst. We kwamen daar aan en Nina duwde me ruw naar binnen. In de slaapkamer met het tweepersoonsbed waar natuurlijk Nina en Mephista in sliepen , zaten Mephista, Sterre en Dyonne, alle 3 in alleen een string.

Mijn lul reageerde daar duidelijk op. Sterre en Dyonne wisten blijkbaar niets van hun anale ontmaagding , Nina had hen gedwongen enkel in hun string zich aan mij te vertonen, klaarblijkelijk. Sterre zag het aankomen. Blijkbaar had ze door dat ik haar heus geen pijn wilde doen en dat ik dit van Nina moest. Ook Dyonne protesteerde, maar zij had het ook door. Maar Sterre schudde haar hoofd en stak haar middelvinger op en stopte die half in haar keel. Mephista haalde haar schouders op en Nina trok mijn broek weer met een ruk omlaag en duwde me op het bed.

Mijn broek werd me dus afgepakt, want ook hier kreeg ik hem pas terug als ik Sterre en Dyonne beiden anaal zou ontmaagden en volspuiten. Sterre en Dyonne keken, Mephista hield ze in de gaten en pakte de hand van Sterre en duwde deze in haar string. Sterre vond dit niet zo fijn, maar ze had geen keuze. Mephista stopte haar hand intussen bij Dyonne in de string en begon haar heftig te vingeren. Nina kwam boven me hangen en trok haar string nu wel helemaal uit.

Ze pakte mijn lul ook zelf, aangezien Mephista met de 2 andere chickies bezig was. Ik knikte en drukte mijn lul er dus in 1 keer helemaal in, tot aan mijn zak. Ik zag dat Sterre en Dyonne met een pijnlijk gezicht keken hiernaar. Dyonne kwam wel klaar door de vinger van Mephista in haar kutje.

Sterre was Mephista ook nog aan het vingeren en die kwam dus ook klaar. Ik begon Nina nu snoeihard te neuken en zij kreunde luid.

Ik voelde mijn zaad opborrelen en het zou niet lang duren voor ik Nina’s ster zou volspuiten. En daar kwam het al, Nina riep me ook nog net toe op dat moment dat ik moest spuiten en dat gebeurde. Ik kreunde en mijn zak was al 1 keer geleegd in haar kontgaatje. Ik trok mijn lul er weer met een plop uit. Er zat best wat stront aan en Nina wenkte Sterre om mijn lul schoon te maken. Dyonne schudde ook haar hoofd en Sterre moest nu wel. Met een vies gezicht begon ze aan het smerige karwei.

Ik moest haar neus dichtknijpen van Nina en dit deed ik dan ook. Binnen een minuut had Sterre mijn hele lul schoongelikt. Bovendien zou het ook voor ons de eerste keer zijn dat we samen een trio zouden doen, dus de spanning was bij iedereen al aardig hoog.

Jerry en ik zaten op de bank tv te kijken, toen de bel ging. Jerry ging de deur openmaken en liet haar binnen: Darryl is in de woonkamer, loop maar door.

Ik ga naar bed, lange dag geweest". Nina zei hem gedag en liep naar binnen. Ik zat lekker op de bank, en bekeek Nina van top tot teen. Ze had een heerlijk strakke broek aan, je kon ook direct zien dat ze brede heupen had met een flinke ronde kont. Ze zag dat ik haar lichaam goed bestudeerde en kwam direct op me zitten.

Mijn handen bewogen direct naar haar kont en we begonnen direct te zoenen. Ik dacht meteen, "yes, ze heeft zin om geneukt te worden". Na 1 minuut lang zoenen, stopte ik met zoenen en keek haar diep in de ogen aan. Doe maar alvast je topje uit". Ze deed haar top uit en ging ook al stout op haar knietjes zitten. Ik binde haar blinkdoek om haar ogen en checkte of ze echt niks zag. Ik deed mijn kleren uit zag dat mijn 19cm al wakker begon te worden.

Ik keek achter me en zag Jerry ook al stieken aan de deuropening staan. Hij was helemaal naakt en zijn 20cm hing nog slap tussen zijn benen. Mijn plan was dus dat Jerry stiekem binnen zou komen en dat Nina dat helemaal niet de gaten zou hebben. Vooralsnog verliep dat erg goed. Jerry liep heel stil naar binnen en ging voor Nina staan.

Omdat we beide ongeveer even dik en groot waren, had Nina helemaal niks in de gaten. Ze pakte de penis van Jerry vast en begon er rustig aan te trekken. Ik stond ietsje verder en hield me heel stil.

Ze begon hem hard te pijpen met diepe halen. Jerry keek me met een grote grijns aan, dit had hij al een tijdje gemist. De lippen van bewogen inmiddels gulzig over de penis van Jerry en binnen no time was Jerry ook steenhard.

Ze begon hem steeds wilder te pijpen, met als gevolg dat ook ik in volle stijve toestand was. Nu kwam het spannende moment, ik zou ook naast haar gaan staan met mijn penis. Ik had geen idee hoe ze zou reageren. Ik deed haar blinddoek af en Nina keek omhoog.

Ze stopte met pijpen, en keek geschrokken met grote ogen naar ons. Daar zat ze dan, op haar knietjes en twee hele grote bruine cocks voor haar. Dus ik heb Jerry gevraagd om een keer mee te doen".

Ze was even stil en anwtoorde: Jerry is de ex van Jossie". Maar ik zag aan haar ogen dat ze extreem geil was. Ze pakte onze beide cocks vast en begon er aan te trekken. Ik wist meteen dat ze zo geil was geworden van onze twee grote penissen, dat ze geen keuze had. Ze begon Jerry weer te pijpen en mij trok ze tegelijkertijd af. Toen switchte ze haar mond naar die van mij en begon ze mij te pijpen. Om en om zoog ze gulzig aan onze eikels. Toen pakte ze onze cocks samen en probeerde ze ze tegelijk in haar mond te doen.

Alleen onze eikels paste in haar mond, maar wat deed ze dit lekker. Dit ging even zo door, totdat we vonden dat het nu Nina haar beurt was.

We lieten haar opstaan en gooide haar op de bank. We deden al haar kleren uit en ik zag Jerry geil kijken naar haar. Ook hij hield van mollige meisjes en hij kon eindelijk weer een kutje gaan neuken. Maar eerst gingen we haar verwennen.

Ze lag languit op de bank en ik ging met mond naar haar kutje. Ik begon haar met lange halen te likken en proefde dat ze super nat was. Jerry ging in 69 positie liggen liet zijn lul boven haar mond hangen. Ze begon hem weer heftig te pijpen en ook hij lag nu met zijn mond bij zijn kutje. Zij lag dus op haar rug en hij trok haar benen naar hem toe. Zo stond haar anus en kutje lekker gespreid. Jerry begon aan haar klitje te zuigen, terwijl ik mijn tong in haar anus begroef. Ze kreunde enorm, maar door de enorme pik van Jerry in haar mond, kwam er bijna niks uit.

Jerry had inmiddels ook de leiding overgenomen en begon haar mondje nu zelf te neuken. Je hoorde haar af en toe beetje cockhalsen, maar ze kon het goed aan. Ik was ook begonnen haar kutje stevig te pompen met twee vingers. Ze begon heftig te sudderen en ik voelde dat ze zo zou komen. Ik stopte met haar anus te verwennen en zei tegen Jerry dat ze van haar af moest gaan. Ik draaide haar om en zette haar in doggy position.

Dat liet Jerry hem niet twee keer vertellen en ging achter haar staan. Ik ging voor haar op de bank zitten, zodat ze mij kon pijpen. Jerry sloeg een paar keer hard op haar dikke kont en Nina kreunde hard.

Hij bewoog zijn penis richting haar kutje en schoof hem in een keer naar binnen. Iris gilde het uit gooide haar gezicht om laag. Maar ik trok haar weer omhoog en schoof mijn penis in haar mond. Daar lag ze dan: Jerry had het tempo inmiddels al stevig opgevoerd. Hij had niet alleen een grote, maar wist ook goed hoe hij er mee om moest gaan. Ik was ook Nina haar mond stevig aan het neuken, ze begon er steeds verwilderder uit te zien.

Met diepe stoten in haar kutje en mondje wist ik dat Nina dit niet meer lang zou volhouden. Maar wij waren nog niet klaar met haar. Wij wilden haar beide tegelijk vullen, in haar kont en kut. We hadden al een aantal keer anaal gedaan en ze hield er echt van. Maar omdat ik zo groot was, heeft het wat tijd gekost om haar kont goed op te rekken.

Ik keek Jerry aan en hij wist waar ik aan dacht.

geile nina poepgat neuken