Gratis vingeren neuken in disco

gratis  vingeren neuken in disco

Eerst gaan we dan bij één van ons voorbereiden. Je weet wel, opmaken, omkleden en roddelen tegelijk. We praten en lachen over wie het met wie doet, welke jongens we leuk vinden enzo.

Wij gaan altijd zo sexy mogelijk uit, want niet alleen krijgen we dan de hele avond gratis drank aangeboden, maar we vinden het ook gewoon spannend. Afgelopen zaterdag was het eigenlijk al anders dan normaal. Wendy, een vriendin van ons, was twee dagen eerder 18 geworden en we hadden een fles drank gekocht om het te vieren. Rico, de portier, herkende ons en liet ons meteen door. Het was vrij warm maar nog niet zo druk. De muziek stond lekker hard en de bas ging door onze slanke lichamen.

Het vibreerde door mijn hele lichaam en liet een aangenaam gevoel achter in mijn kutje. Het duurde niet lang of we kregen een eerste drankje aangeboden van twee gasten die aan de bar stonden. Maar als ze een bedankje verwachten hadden ze pech; wij gingen meteen naar de dansvloer. Mijn vriendin Katja stond ineens wild te dansen met twee andere meiden en leek zich goed te amuseren. Net zoals mijn andere twee vriendinnen. Zij hingen in de armen van twee gespierde jongens. Ik had nog geen leuke jongen gezien, maar ik dronk heupwiegend mijn drankje en wachtte tot het wat drukker zou worden.

Meestal werd het pas echt gezellig rond half drie dus dat duurde nog wel even. Ik wist niet dat de twee mannen die ons een drankje hadden gegeven naar mij stonden te kijken , terwijl ik daar op de dansvloer stond te heupwiegen in mijn korte rokje.

Mijn vriendinnen waren nog druk aan het flirten dus ging ik maar even naar de wc. De toiletten zijn op de eerste etage dus ik moest een kleine trap op. Ik liep daarna door de gang en ging links de wc in. Ik ging in het achterste hokje zitten en sloot de deur.

Ik trok mijn string omlaag en ging zitten. Terwijl ik zit te plassen kwamen er twee paar voeten aangelopen en die stopten voor mijn deur. Hij schrok heel even. Blijkbaar was dat niet het antwoord wat hij wilde horen.

Hij keek tussen mijn benen en zag mijn klitpiercing zitten. Hier op de wc pot! Ik deed mijn benen wijd en liet meneer praatjes maker zijn tong nuttiger gebruiken door mijn kutje en klitje te likken. Ik speelde ondertussen met de stijve pik van de jongen die aan mijn borsten zoog. Ik had mijn ogen gesloten en opeens hoorde ik verbaasde stemmetjes. Ze lachten en giechelden naar elkaar en gingen er toen weer snel vandoor.

Ondertussen nam ik de harde pik in mijn mond en zoog aan zijn lange staaf. Ik nam zijn ballen in mijn hand en masseerde ze terwijl ik met mijn andere hand zijn pik vasthield en met mijn tong zijn eikel likte. Ik had nog nooit seks gehad met twee mannen tegelijk, maar aan een pik zuigen terwijl een andere man je kutje likt was wel onwijs gaaf.

Dit moest ik absoluut vaker doen! Ineens stond de eigenaar van de disco in de deuropening. Ojee, nu werd ik er vast uitgeknikkerd! Maar hij deed niks! Hij bleef gewoon staan kijken. De andere jongen was klaar met likken en hield zijn pik voor mijn gezicht en ik pakte hem meteen vast en nam hem in mijn mond. Ik zag dat de eigenaar zijn pik uit zijn broek gehaald had en trok er zachtjes aan. Hij had een hele dikke pik. En terwijl ik aan twee harde pikken zoog, stond hij zich langzaam af te trekken.

Ik hoorde ineens mijn vriendin Milou mijn naam roepen en toen ze me zag bleef ze verbaasd staan. Jij hebt het lekker gezellig hier! Mijn jongeheer was inmiddels keihard en knelde in mijn spijkerbroek. Mijn vriendin voor de avond merkte dit en bevrijde hem uit zijn benarde positie door de knoop en rits van mijn broek te openen. Dit gaf wat lucht en mijn pik sprong uit mijn slip omhoog. Terwijl we zo met elkaar bezig waren hadden we welgeteld nog geen 2 minuten met elkaar gepraat sinds we elkaar tegen het lijf liepen en we wisten elkaars namen nog niet eens ,maar de geilheid was van een niveau dat ik tot dan toe in mijn leven nog nooit had meegemaakt.

Onze handen bevoelden elkanders lichaam en al snel vond mijn rechterhand zijn weg in haar slipje en voelde aan een drijf nat kutje. Ik begon haar lekker te vingeren terwijl zij me heerlijk aan het af trekken was. Ondertussen waren onze tongen nog immer verzonken in een eindeloze kus. Ondanks dat het bankje redelijk in het schemer stond bevond het zich nog wel aan de openbare weg waar zo af en toe discotheek gangers langs kwamen.

Ik weet nog wel een plekje met meer privacy, zei ze en trok me mee naar een parkje vlak bij. Zo belanden we op een grasveldje met om ons heen struiken van een halve meter hoog zodat we wat beschutting hadden van de openbare weg. Dat het bejaardenhuis aan de andere kant van het grasveld lag viel me later pas. Elkander nog steeds kussend kleden we ons uit kreeg ik eindelijk de kans om haar lekkere tietjes en tepels te strelen en eraan te zuigen. Een rilling van genot ging er door haar lichaam en ze duwde me op de grond zodat ik op mijn rug lag.

Ze kroop over me heen en zo begonnen we aan een positie 69 waarbij ze mijn pik van onder tot boven aflebberde terwijl ze mijn ballen kneedde.

Mijn pik was zo hard dat het bijna pijn deed en door de alcohol in mijn lijf kwam ik gelukkig niet snel klaar. Ondertussen likte ik haar drijfnatte gleufje. Deze meid haar kutsappen liepen bij vloedgolven naar buiten , Jezus wat was ze geil en ik propte een paar vingers in haar gleufje om zo haar genotsplekje van binnen ook te kunnen stimuleren.

Hier werd ze helemaal gek van en ze begon me nog heftiger te pijpen totdat het eerste orgasme door haar lijf gierde. Nadat ze was uitgeraasd draaide ze zich om en stopte mij keiharde leuter in haar natte gleuf. Het koste mijn pik geen enkele moeite zijn weg naar binnen te vinden en al gauw begon ze in een lekker tempo me te berijden waarbij ze haar boven lichaam om hoog bewoog zodat ik haar tieten lekker kon masseren.

Al snel hadden we een tempo te pakken waarbij we elkaar heerlijk ontmoeten in het midden van onze stoten. Na enige tijd ging stond ik op van mijn knieën terwijl mijn pik nog diep in haar kutje zat, zo kon ik nog dieper in haar stoten terwijl mijn handen op haar lekkere reet rusten. Ze zakte door haar armen zodat ze met haar gezicht in het gras lag en haar tieten over de grassprieten schuurden.

De combinatie van het prikkelende gras op haar tieten en mijn pik die diep tot aan haar baarmoeder doorstootte en bij elke haal haar g-spot stimuleerde zorgde ervoor dat ze weer een orgasme kreeg wat nog heftiger was dan de vorige. Ik voelde haar kutsappen langs mijn pik naar buiten spuiten. We verwisselden van positie en kwamen terecht in de klassieke missionaris houding.

Het leek wel of in niet klaar kon komen want hoe zeer ik ook tekeer ging ik voelde geen orgasme komen, dit terwijl ik enorm geil was. Ik beukte mijn pik in haar kut als een waanzinnige en mijn seksvriendin begon mijn tepels te bewerken waarbij ze niet schroomde om er in te knijpen. Dat was een nieuwe ervaring voor me en vond het heerlijk.

Nadat we zo ik weet niet hoe lang bezig geweest waren, ik was zo van de wereld door deze meid dat ik elk besef van tijd was verloren, duwde ze me van haar af en ik viel uitgeput op mijn rug.

Ze boog zich voorover en begon mijn pik, die nog niet in hardheid was afgenomen, af te trekken. Nu is het jou beurt om te komen zei ze en begon me heerlijk afwisselend te pijpen en af te trekken. Dit werd mij uiteindelijk te veel. Ik voelde mijn zaad omhoog komen borrelen en zei: Dit was voor haar een reden om mijn pik nog harder af te zuigen terwijl ze ondertussen mijn ballen kneedde en mijn pik af trok. Het leek wel uit mijn tenen te komen, zo heftig kwam ik klaar.

.

Slet zoekt tantra massage rijswijk

Terwijl ik zit te plassen kwamen er twee paar voeten aangelopen en die stopten voor mijn deur. Hij schrok heel even. Blijkbaar was dat niet het antwoord wat hij wilde horen. Hij keek tussen mijn benen en zag mijn klitpiercing zitten.

Hier op de wc pot! Ik deed mijn benen wijd en liet meneer praatjes maker zijn tong nuttiger gebruiken door mijn kutje en klitje te likken. Ik speelde ondertussen met de stijve pik van de jongen die aan mijn borsten zoog. Ik had mijn ogen gesloten en opeens hoorde ik verbaasde stemmetjes.

Ze lachten en giechelden naar elkaar en gingen er toen weer snel vandoor. Ondertussen nam ik de harde pik in mijn mond en zoog aan zijn lange staaf. Ik nam zijn ballen in mijn hand en masseerde ze terwijl ik met mijn andere hand zijn pik vasthield en met mijn tong zijn eikel likte.

Ik had nog nooit seks gehad met twee mannen tegelijk, maar aan een pik zuigen terwijl een andere man je kutje likt was wel onwijs gaaf.

Dit moest ik absoluut vaker doen! Ineens stond de eigenaar van de disco in de deuropening. Ojee, nu werd ik er vast uitgeknikkerd! Maar hij deed niks! Hij bleef gewoon staan kijken. De andere jongen was klaar met likken en hield zijn pik voor mijn gezicht en ik pakte hem meteen vast en nam hem in mijn mond.

Ik zag dat de eigenaar zijn pik uit zijn broek gehaald had en trok er zachtjes aan. Hij had een hele dikke pik.

En terwijl ik aan twee harde pikken zoog, stond hij zich langzaam af te trekken. Ik hoorde ineens mijn vriendin Milou mijn naam roepen en toen ze me zag bleef ze verbaasd staan. Jij hebt het lekker gezellig hier! Ik moest gewoon geneukt worden en wel onmiddellijk!

Ik duwde één van de mannen op de pot en ging bovenop zijn harde paal zitten. Ooo, wat voelde dat goed zeg. Ik ging op en neer op zijn harde pik en terwijl ik tongzoende met de andere jongen trok ik aan zijn lul.

Mijn vriendin Milou was op de wasbak gaan liggen en liet haar kutje likken door de eigenaar. Hij was bijna twee keer zo oud als haar maar dat kon haar niet schelen. Ik ging naast haar staan en leunde met mijn armen op de wasbak en liet me vanachter neuken door de twee jongens.

Om en om stopten ze hun lange palen diep in mijn hete kutje en ik kreunde van genot iedere keer als ik die lange palen diep in mijn kutje voelde stoten. Milou had zich ook omgedraaid en we kusten elkaar terwijl de mannen ons hard neukten. Wendy, van net 18, kwam binnen en wist niet wat ze zag. Haar vriendinnen werden op de meiden wc door drie kerels hard geneukt. Maar in plaats van te schrikken werd ze er zelf ook geil van. Ze sloeg de eigenaar op zijn billen en die haalde zijn lul uit het kutje van Milou en bood hem aan Wendy aan.

Zonder zich ook maar te bedenken nam ze hem in haar mond en zoog ze al het kutvocht van Milou van zijn dikke pik af. Daarna stopte zij zijn dikke pik weer in het natte kale kutje van Milou. De eigenaar liet zijn hand onder het rokje van Wendy glijden en begin haar kutje te vingeren. En ik werd nog steeds om en om geneukt door de twee dekhengsten met hun lange palen, Ik ben volgens mij wel zes keer klaargekomen en toen ging één van hen op de grond liggen en ik ging er bovenop zitten met mijn gezicht naar hem toe.

De andere spuugde op mijn kontgaatje en stak er een vinger in. Ik voelde een enorme druk tegen mijn poepgaatje en ineens gleed zijn pik een stukje in mijn kont.

Ik slaakt een kreet en mijn adem stokte even in mijn keel. Het eerste stukje deed pijn , maar nu hij steeds dieper naar binnen gleed voelde het super geil. Ik had me nog nooit zo geil gevoeld. Twee lange palen in mij. Ondertussen waren onze tongen nog immer verzonken in een eindeloze kus.

Ondanks dat het bankje redelijk in het schemer stond bevond het zich nog wel aan de openbare weg waar zo af en toe discotheek gangers langs kwamen. Ik weet nog wel een plekje met meer privacy, zei ze en trok me mee naar een parkje vlak bij. Zo belanden we op een grasveldje met om ons heen struiken van een halve meter hoog zodat we wat beschutting hadden van de openbare weg. Dat het bejaardenhuis aan de andere kant van het grasveld lag viel me later pas.

Elkander nog steeds kussend kleden we ons uit kreeg ik eindelijk de kans om haar lekkere tietjes en tepels te strelen en eraan te zuigen. Een rilling van genot ging er door haar lichaam en ze duwde me op de grond zodat ik op mijn rug lag. Ze kroop over me heen en zo begonnen we aan een positie 69 waarbij ze mijn pik van onder tot boven aflebberde terwijl ze mijn ballen kneedde.

Mijn pik was zo hard dat het bijna pijn deed en door de alcohol in mijn lijf kwam ik gelukkig niet snel klaar. Ondertussen likte ik haar drijfnatte gleufje. Deze meid haar kutsappen liepen bij vloedgolven naar buiten , Jezus wat was ze geil en ik propte een paar vingers in haar gleufje om zo haar genotsplekje van binnen ook te kunnen stimuleren. Hier werd ze helemaal gek van en ze begon me nog heftiger te pijpen totdat het eerste orgasme door haar lijf gierde.

Nadat ze was uitgeraasd draaide ze zich om en stopte mij keiharde leuter in haar natte gleuf. Het koste mijn pik geen enkele moeite zijn weg naar binnen te vinden en al gauw begon ze in een lekker tempo me te berijden waarbij ze haar boven lichaam om hoog bewoog zodat ik haar tieten lekker kon masseren.

Al snel hadden we een tempo te pakken waarbij we elkaar heerlijk ontmoeten in het midden van onze stoten. Na enige tijd ging stond ik op van mijn knieën terwijl mijn pik nog diep in haar kutje zat, zo kon ik nog dieper in haar stoten terwijl mijn handen op haar lekkere reet rusten. Ze zakte door haar armen zodat ze met haar gezicht in het gras lag en haar tieten over de grassprieten schuurden.

De combinatie van het prikkelende gras op haar tieten en mijn pik die diep tot aan haar baarmoeder doorstootte en bij elke haal haar g-spot stimuleerde zorgde ervoor dat ze weer een orgasme kreeg wat nog heftiger was dan de vorige. Ik voelde haar kutsappen langs mijn pik naar buiten spuiten. We verwisselden van positie en kwamen terecht in de klassieke missionaris houding. Het leek wel of in niet klaar kon komen want hoe zeer ik ook tekeer ging ik voelde geen orgasme komen, dit terwijl ik enorm geil was.

Ik beukte mijn pik in haar kut als een waanzinnige en mijn seksvriendin begon mijn tepels te bewerken waarbij ze niet schroomde om er in te knijpen. Dat was een nieuwe ervaring voor me en vond het heerlijk. Nadat we zo ik weet niet hoe lang bezig geweest waren, ik was zo van de wereld door deze meid dat ik elk besef van tijd was verloren, duwde ze me van haar af en ik viel uitgeput op mijn rug. Ze boog zich voorover en begon mijn pik, die nog niet in hardheid was afgenomen, af te trekken.

Nu is het jou beurt om te komen zei ze en begon me heerlijk afwisselend te pijpen en af te trekken. Dit werd mij uiteindelijk te veel. Ik voelde mijn zaad omhoog komen borrelen en zei: Dit was voor haar een reden om mijn pik nog harder af te zuigen terwijl ze ondertussen mijn ballen kneedde en mijn pik af trok. Het leek wel uit mijn tenen te komen, zo heftig kwam ik klaar. Het sperm spoot in haar mond en ze moest haar mond open doen om zich niet te verslikken. De slierten sperma al liepen uit haar mond terwijl mijn penis nog steeds stralen van het witte goedje uitbraakte.

Wat wil je, was mijn reactie, we zijn geloof ik wel een paar uur met elkaar bezig geweest en al die tijd hebben mijn ballen staan te koken. Hierom kon ze wel lachen. Jij ook, zei ik, ik vond het geweldig. Toen zagen we het licht uitgaan op een van de kamers recht tegenover ons in het bejaardentehuis.


gratis  vingeren neuken in disco

Eerst gaan we dan bij één van ons voorbereiden. Je weet wel, opmaken, omkleden en roddelen tegelijk. We praten en lachen over wie het met wie doet, welke jongens we leuk vinden enzo. Wij gaan altijd zo sexy mogelijk uit, want niet alleen krijgen we dan de hele avond gratis drank aangeboden, maar we vinden het ook gewoon spannend.

Afgelopen zaterdag was het eigenlijk al anders dan normaal. Wendy, een vriendin van ons, was twee dagen eerder 18 geworden en we hadden een fles drank gekocht om het te vieren. Rico, de portier, herkende ons en liet ons meteen door.

Het was vrij warm maar nog niet zo druk. De muziek stond lekker hard en de bas ging door onze slanke lichamen. Het vibreerde door mijn hele lichaam en liet een aangenaam gevoel achter in mijn kutje. Het duurde niet lang of we kregen een eerste drankje aangeboden van twee gasten die aan de bar stonden. Maar als ze een bedankje verwachten hadden ze pech; wij gingen meteen naar de dansvloer. Mijn vriendin Katja stond ineens wild te dansen met twee andere meiden en leek zich goed te amuseren.

Net zoals mijn andere twee vriendinnen. Zij hingen in de armen van twee gespierde jongens. Ik had nog geen leuke jongen gezien, maar ik dronk heupwiegend mijn drankje en wachtte tot het wat drukker zou worden. Meestal werd het pas echt gezellig rond half drie dus dat duurde nog wel even.

Ik wist niet dat de twee mannen die ons een drankje hadden gegeven naar mij stonden te kijken , terwijl ik daar op de dansvloer stond te heupwiegen in mijn korte rokje. Mijn vriendinnen waren nog druk aan het flirten dus ging ik maar even naar de wc.

De toiletten zijn op de eerste etage dus ik moest een kleine trap op. Ik liep daarna door de gang en ging links de wc in. Ik ging in het achterste hokje zitten en sloot de deur. Ik trok mijn string omlaag en ging zitten. Terwijl ik zit te plassen kwamen er twee paar voeten aangelopen en die stopten voor mijn deur. Hij schrok heel even. Blijkbaar was dat niet het antwoord wat hij wilde horen. Hij keek tussen mijn benen en zag mijn klitpiercing zitten.

Hier op de wc pot! Ik deed mijn benen wijd en liet meneer praatjes maker zijn tong nuttiger gebruiken door mijn kutje en klitje te likken. Ik speelde ondertussen met de stijve pik van de jongen die aan mijn borsten zoog.

Ik had mijn ogen gesloten en opeens hoorde ik verbaasde stemmetjes. Ze lachten en giechelden naar elkaar en gingen er toen weer snel vandoor. Ondertussen nam ik de harde pik in mijn mond en zoog aan zijn lange staaf. Ik nam zijn ballen in mijn hand en masseerde ze terwijl ik met mijn andere hand zijn pik vasthield en met mijn tong zijn eikel likte. Ik had nog nooit seks gehad met twee mannen tegelijk, maar aan een pik zuigen terwijl een andere man je kutje likt was wel onwijs gaaf. Dit moest ik absoluut vaker doen!

Ineens stond de eigenaar van de disco in de deuropening. Ojee, nu werd ik er vast uitgeknikkerd! Maar hij deed niks! Hij bleef gewoon staan kijken.

De andere jongen was klaar met likken en hield zijn pik voor mijn gezicht en ik pakte hem meteen vast en nam hem in mijn mond. Ik zag dat de eigenaar zijn pik uit zijn broek gehaald had en trok er zachtjes aan. Hij had een hele dikke pik. En terwijl ik aan twee harde pikken zoog, stond hij zich langzaam af te trekken. Ik hoorde ineens mijn vriendin Milou mijn naam roepen en toen ze me zag bleef ze verbaasd staan.

Jij hebt het lekker gezellig hier! Mijn jongeheer was inmiddels keihard en knelde in mijn spijkerbroek. Mijn vriendin voor de avond merkte dit en bevrijde hem uit zijn benarde positie door de knoop en rits van mijn broek te openen.

Dit gaf wat lucht en mijn pik sprong uit mijn slip omhoog. Terwijl we zo met elkaar bezig waren hadden we welgeteld nog geen 2 minuten met elkaar gepraat sinds we elkaar tegen het lijf liepen en we wisten elkaars namen nog niet eens ,maar de geilheid was van een niveau dat ik tot dan toe in mijn leven nog nooit had meegemaakt.

Onze handen bevoelden elkanders lichaam en al snel vond mijn rechterhand zijn weg in haar slipje en voelde aan een drijf nat kutje. Ik begon haar lekker te vingeren terwijl zij me heerlijk aan het af trekken was. Ondertussen waren onze tongen nog immer verzonken in een eindeloze kus. Ondanks dat het bankje redelijk in het schemer stond bevond het zich nog wel aan de openbare weg waar zo af en toe discotheek gangers langs kwamen. Ik weet nog wel een plekje met meer privacy, zei ze en trok me mee naar een parkje vlak bij.

Zo belanden we op een grasveldje met om ons heen struiken van een halve meter hoog zodat we wat beschutting hadden van de openbare weg. Dat het bejaardenhuis aan de andere kant van het grasveld lag viel me later pas. Elkander nog steeds kussend kleden we ons uit kreeg ik eindelijk de kans om haar lekkere tietjes en tepels te strelen en eraan te zuigen. Een rilling van genot ging er door haar lichaam en ze duwde me op de grond zodat ik op mijn rug lag.

Ze kroop over me heen en zo begonnen we aan een positie 69 waarbij ze mijn pik van onder tot boven aflebberde terwijl ze mijn ballen kneedde. Mijn pik was zo hard dat het bijna pijn deed en door de alcohol in mijn lijf kwam ik gelukkig niet snel klaar. Ondertussen likte ik haar drijfnatte gleufje. Deze meid haar kutsappen liepen bij vloedgolven naar buiten , Jezus wat was ze geil en ik propte een paar vingers in haar gleufje om zo haar genotsplekje van binnen ook te kunnen stimuleren.

Hier werd ze helemaal gek van en ze begon me nog heftiger te pijpen totdat het eerste orgasme door haar lijf gierde. Nadat ze was uitgeraasd draaide ze zich om en stopte mij keiharde leuter in haar natte gleuf. Het koste mijn pik geen enkele moeite zijn weg naar binnen te vinden en al gauw begon ze in een lekker tempo me te berijden waarbij ze haar boven lichaam om hoog bewoog zodat ik haar tieten lekker kon masseren. Al snel hadden we een tempo te pakken waarbij we elkaar heerlijk ontmoeten in het midden van onze stoten.

Na enige tijd ging stond ik op van mijn knieën terwijl mijn pik nog diep in haar kutje zat, zo kon ik nog dieper in haar stoten terwijl mijn handen op haar lekkere reet rusten. Ze zakte door haar armen zodat ze met haar gezicht in het gras lag en haar tieten over de grassprieten schuurden. De combinatie van het prikkelende gras op haar tieten en mijn pik die diep tot aan haar baarmoeder doorstootte en bij elke haal haar g-spot stimuleerde zorgde ervoor dat ze weer een orgasme kreeg wat nog heftiger was dan de vorige.

Ik voelde haar kutsappen langs mijn pik naar buiten spuiten. We verwisselden van positie en kwamen terecht in de klassieke missionaris houding. Het leek wel of in niet klaar kon komen want hoe zeer ik ook tekeer ging ik voelde geen orgasme komen, dit terwijl ik enorm geil was.

Ik beukte mijn pik in haar kut als een waanzinnige en mijn seksvriendin begon mijn tepels te bewerken waarbij ze niet schroomde om er in te knijpen. Dat was een nieuwe ervaring voor me en vond het heerlijk. Nadat we zo ik weet niet hoe lang bezig geweest waren, ik was zo van de wereld door deze meid dat ik elk besef van tijd was verloren, duwde ze me van haar af en ik viel uitgeput op mijn rug. Ze boog zich voorover en begon mijn pik, die nog niet in hardheid was afgenomen, af te trekken.

Nu is het jou beurt om te komen zei ze en begon me heerlijk afwisselend te pijpen en af te trekken. Dit werd mij uiteindelijk te veel. Ik voelde mijn zaad omhoog komen borrelen en zei: Dit was voor haar een reden om mijn pik nog harder af te zuigen terwijl ze ondertussen mijn ballen kneedde en mijn pik af trok.

Het leek wel uit mijn tenen te komen, zo heftig kwam ik klaar.

.