Soppende kut shemale sex contact

soppende kut shemale sex contact

.

Erotische massage utrecht sex voor klusjes

Ik was lichtelijk aangeschoten en Steve reed. Ik streelde hem en liet voorzichtig mijn hand in zijn broek glijden, begon zijn neukstaaf te kneden en sloeg zijn waarschuwingen en commando om te stoppen in de wind. Niet veel later stonden we op een parkeerplaats en lag ik voorovergebogen op de kofferbak en nam hij me hard en diep. De spanning was heerlijk, mijn oude gevoelens van schaamte waren totaal verdwenen, zelfs toen bleek dat we kijkers hadden gehad.

Een tijdje later greep hij me beet toen ik de vaat aan het afspoelen was. Zijn handen kneden mijn borsten terwijl hij in mijn oor fluisterde dat een cupmaat 80D toch wel heel snel went. Ik giechelde wat en fluisterde dat achttien centimeter mannenvlees ook snel went.

Zijn krachtige handen trokken mijn jurkje omhoog en rukten mijn slipje van mijn billen. Ik hoorde de stof scheuren en voelde even een striemende pijn van de schurende stof langs mijn schaamlippen. Het gekletter van zijn riem op de tegelvloer voorspelde zijn drang om me temmen. Ik voelde een koude substantie in mijn bilnaad en zag vanuit mijn ooghoeken hoe hij de fles olijfolie weer op het aanrecht zette.

Even later lag ik kreunend voorover op het aanrecht, de sterke hand in mijn nek duwde me zowat in de gootsteen terwijl hij diep bij me binnen drong. Ik kermde het uit van opwinding, niet van de pijn. Ik realiseerde me dat achttien centimeter best veel was voor mijn veertig jarig maar nog steeds strakke kontje. Ondanks de enorme druk op mijn poepgaatje genoot ik. Van het perverse, van zijn strelingen en van het feit dat ik me door hem vooral vrouw ben gaan voelen en hem dat kan geven waar hij zo naar verlangt.

De zondagen zijn onze vaste “bed dagen” geworden. Lang uitslapen, knuffelen, strelen, in bed ontbijt, muziek luisteren of een erotische film kijken. Uiteindelijk leidt het tot ongeremde seks waarbij we experimenteren met van alles en nog wat.

We binden elkaar vast, zonder dat we de wetten van SM kennen. Spelenderwijs en respectvol verkennen we elkaar en doen we standjes die ik voor onmogelijk heb gehouden. Ik kan hem nu zelfs een deepthroat geven zonder dat ik moet kokhalzen en laat hem in mijn mond klaarkomen als hij dat wil. Zo nu en dan laat ik mijn schaamhaar groeien, wetend dat hij me graag kaal scheert en het een ongekend effect heeft op zijn enorme neuklat.

Een paar weken geleden lag ik bij hem toen hij begon te fantaseren en vertelde dat ik de eerste vrouw was die hij in een trio wel durfde te delen. Met mijn kin op zijn borst keek ik hem aan terwijl zijn kloppende pik in mijn hand zijn geilheid begon te bevestigen. Ik vroeg hem of dat met een man of vrouw moest zijn.

Zijn antwoord was vooral duidelijk “dat maakt me niet uit Yvonne, als ik er maar bij mag zijn en mee mag doen”.

Ik heb hem verklapt dat ik het wel een spannende gedachte vond maar niet weet of ik Bi ben. Hij glimlachte en zei het wel te weten “jij neukt inmiddels alles wat van vlees en bloed is”. Voor straf om zijn beledigende opmerking heb ik hem in een recordtempo afgerukt, zijn sperma opgevangen in mijn hand en het hem vervolgens op laten likken. Hij scheen er intens van te genieten en zei; “je bent lekker extreem aan het worden Yvonne, heel extreem”.

Niet zo lang daarna bedacht hij dat we er maar eens weekendje uit moesten en boekte vervolgens een hotel in het centrum van Breda. Op donderdagvond checkten we in en namen we intrek in een riante hotelkamer. Na een heerlijke douche kroop ik naast Steve onder het dunne dekbed en keken we een film op mijn laptop. De wijn, de hapjes, de sfeer en onze naakte lijven voerden me mee in een heerlijke droomnacht.

Een nacht waarin we met elkaar speelden, elkaar plaagden en een nacht waarin we onze orgasmen zoals afgesproken uitstelden. Mijn lijf stond stijf van geilheid, opwinding en verlangen naar dat gelukzalige moment. De volgende dag vloog voorbij. Een heerlijk ontbijt, shoppen, lunchen, chillen en heel veel kleine liefkozingen over en weer bevestigde de juiste keuze om er samen tussenuit te gaan. Die avond dineerden we in het restaurant, vervolgens gingen we rond een uur of elf op zoek naar een leuk kroegje.

We dronken bier, dansten en belandden uiteindelijk in een club. Ze draaiden daar heerlijke muziek, we dansten en genoten van het heerlijke uitgaansleven. Zo rond een uur of twee wees Steve me op een tenger oosterse jonge vrouw. Hij fluisterde in mijn oor “kijk dat lijkt me nu een leuk meisje voor ons samen”.

Ik dacht aan ons gesprek over een trio en projecteerde dat op de knappe vrouw die hij aanwees. Ze had iets mystieks, lange zwarte haren, een tenger lichaam en een prachtige boezem die haar strakke jurkje goed vulde. Haar rode lippen en haar blik waren inderdaad prikkelend en uitdagend. Ik keek naar Steve, knikte en zei “eerst maar eens mee praten”. Steve zei niets maar knikte instemmend. Mijn handen trilden toen ik naast haar stond en haar parfum rook. De heerlijke geur prikkelde mijn neus.

Het contact was snel gemaakt, ze stelde zich voor als Talisa. Ze sprak met een Haags accent en de vibratie in haar stem klonk sexy. Ik stelde haar aan Steve voor, we dronken cocktails en dansten met z’n drieën. Ze nam bijna ongemerkt het initiatief over en we stemden al gauw in om naar een klein kroegje te gaan voor een laatste borrel.

De wandeling duurde vijf minuten, we rookten en liepen op het laatst arm in arm en genoten van de heerlijke warme zomernacht. Vlak bij het kroegje pakte ik haar arm beet en trok haar tegen me aan, ze glimlachte en keek me vragend aan. Mijn zoen op haar mond ontving ze zonder tegenstribbelen terwijl haar hand brutaal mijn schaamstreek aftastte. Mijn hart klopte in mijn keel, ik keek naar Steve die naast me stond te glimlachen. Een beetje perplex van haar reactie aarzelde ik even.

Nu was het Talisa die glimlachte en fluisterde “zo, nu is Steve aan de beurt”. Haar tongzoen met Steve was ongekend lang. Iets in me protesteerde, dit is mijn man. Iets anders in me stond te juichen, dit was zo spannend en zo geil.

Nog geen half uur later lag Steve naakt in het grote hotelbed. Samen met Talisa masseerden we zijn lichaam en zoenden en likten hem overal. Talisa droeg een rode kwart cup BH die haar heerlijke getinte borsten perfect ondersteunden. Af en toe streelde ze mij en nam ze de tijd om me heerlijk te zoenen. Onze aandacht ging daarna weer volledig naar Steve uit. Ik keek toe toen ze zijn lul in haar mond nam en hem voorzichtig begon te pijpen. Het zag er geil uit, de rode lippen en het kleine mondje met die enorme paal van Steve.

Steve kreunde, genoot en streelde haar borsten. Ik dacht even terug aan zijn wens om een trio te doen. Eerst zag ik het niet zitten, maar toen ik vanavond de kleine Talisa naast Steve zag staan en haar geile blik zag was ik om.

Deze vrouw was de kans om aan zijn wens te voldoen, maar het was inmiddels ook mijn wens. Ik streelde haar kleine borsten terwijl ze Steve in een steeds hoger tempo begon te pijpen. Ze keek naar me en glimlachte terwijl ik knikte dat ze door moest gaan. Mijn hand streelde haar buik en gleed langzaam in haar slipje en schuurde over haar krullende schaamhaar.

Even ging er een schok door mijn lijf, toen kwam er een glimlach op mijn gezicht en fantaseerde ik hoe Steve zou reageren. Ze keek me even verschrikt aan maar mijn glimlach stelde haar gerust.

Ik fluisterde “toe, laat hem in je keel spuiten, ik wil je zo meteen voor me zelf”. Haar hand bewoog sneller en sneller terwijl haar lippen zich strakker om zijn paal spanden. Steve greep haar hoofd beet en schreeuwde toen hij klaar kwam. Even glimlachte ik, ik was benieuwd hoe ze zou reageren op de enorme stroom sperma die Steve altijd wist te produceren. Het viel me mee, ze kokhalsde twee keer, draaide even met haar ogen en slikte daarna alles door.

Ik duwde Steve opzij, pakte haar arm beet, duwde haar op haar rug in de kussens om me op haar te storten. Mijn grote borsten duwde ik in haar gezicht en fluisterde “toe zuig aan mijn tepels”.

Ze kneedde mijn borsten zachtjes terwijl ze aan de grote rozetten op mijn borsten sabbelde. Ik zag Steve verlekkerd naar ons kijken met zijn linker hand stevig om zijn harde paal. Toen Talisa naar me keek zei ik “toe ga mijn kut likken”. Ik draaide me om en duwde mijn kruis in haar gezicht om me vervolgens zelf op het rode lapje stof in haar kruis te storten. Steve keek van achteren naar mijn billen en kon precies zien hoe de jonge vrouw mijn inmiddels natte kut likte en even later met haar tong in mijn bilnaad groef.

Voorzichtig trok ik haar slipje omlaag, eindelijk lag ze helemaal naakt onder me. De schaamhaartjes schuurde langs mijn lippen. We besloten elkaar bij haar thuis te ontmoeten. En natuurlijk was ik mij  erg bewust van het risico, maar ik was zo blij en ook zo enorm geil dat ik gewoon geen andere keuze had voor mijzelf.

Ik moest er heen. Ik greep mijn jas en mijn spullen en ik liep op een drafje naar de auto toe. Ik wist precies waar ik moest zijn en kende die straat erg goed, ik kwam er namelijk dagelijks doorheen, op weg naar mijn werk. Ik parkeerde de auto en liep naar huisnummer 21, waar shemale Anna woonde. Ze liet mij binnen en eigenlijk voelde het meteen goed tussen haar en mij. De klik hadden we in de chat op het internet al een beetje kunnen ervaren maar nu in levende lijve was het veel duidelijker.

We gaven elkaar een knuffel en eigenlijk ging die knuffel gelijk over naar waarom we met elkaar hadden afgesproken. De handen van Anna lagen al gauw op min strakke kontje en daar begon ze speels in te kneden. Het voelde heel erg goed en ik verlangde naar meer, dus deed ik mijn broek los en liet ik deze zakken, zodat ze overal heel goed bij zou kunnen. Haar mooie lange vingers die aan haar zachte handenzaten dreven de nagels in mijn zitvlees en dat maakte mij nog meer opgewonden.

Ik voelde mijn kutje haast spontaan nat worden. Na een tijdje zo te hebben staan vrijen in de gang van haar huis, liepen we naar de huiskamer, waar Anna de gordijnen alvast had dicht gedaan. We trokken bieden onze kleding uit en beginnen met elkaar te spelen. Ik keek naar de lul tussen haar benen, die al behoorlijk hard was geworden. Het viel mij meteen op dat die pik van deze trans slet toch behoorlijk groot en dik was.

Anna ging op de bank liggen en wilde dat ik de standje 69 positie op haar klom. Dat deed ik met heel erg veel plezier en terwijl haar mooie lange tong en haar snelle vingers in en om mijn kutje aan he bewegen en likken waren, zoog ik die trannie pik diep naar binnen. Wat smaakte haar leuter lekker zeg, ik had echt zo enorm veel zin om die shemale  paal in mij te voelen. Met alle kracht die ik had zoog ik dat ding naar binnen, mijn tong deed zijn werk en de tong van Anna deed het hetzelfde, zo goed zelfs dat ik voor het eerst die dag op haar mond, tong en vingers klaar ging komen.

Het maakte mij alleen maar geiler. Na een kwartier elkaar oraal te hebben bevredigd, ging ik weer overeind zitten en speelde ik wat met haar tieten. Ik zoog aan haar al harde tepels en speelde met  het zachte vlees van haar mooi gevormde borsten, die perfect waren, alsof ze voor mijn handen waren gemaakt.

Na een tijdje zette ze mij op mijn knietjes, ik had zin om door haar genomen te worden, dus ik werkte heel snel mee. Ik zat daar en terwijl ik aar pik tussen mijn schaamlippen voelde glijden, masseerde ik mijn klitje. Die enorme paal, dat lekkere harde ding dat aan een vrouw vastzat, dring diep bij mij naar binnen.

Anna wist mij als geen ander op te vullen. Wat een heerlijke keuze om mij door een shemale te laten nemen, ik was heeel erg blij en genoot met volle teugen. Ik voelde haar handen op mijn heupen, zodat ze harder en dieper in mijn kutje kon pompen. Ik kon het soppende geluid horen en daardoor kwam ik alweer klaar, ditmaal nog intenser. Daarna trok Anna haar trannie pik uit mij en begon ze haar eikel tegen mijn anus te drukken.

Eindelijk zou ik weer een sinds lange tijd in mijn kont genaaid worden. Ik zette mij schrap, beet op mijn tanden en voelde die pik diep in mijn kleine anus glijden. Heel rustig begon Anna mijn kont te neuken, maar het tempo werd steeds hoger.

Uiteindelijk werd ik zo ongelooflijk hard in mijn reet geneukt dat het niet lang meer zou duren tot Anna zou klaarkomen. En inderdaad, na een minuut of vijf trok ze haar pik uit mijn kont en draaide ik mij snel om. Ik reikte met mijn handen omhoog en masseerde die tieten terwijl ik aan haar lul zoog, die uiteindelijk in mijn mond explodeerde. Een ongelooflijke lading kwam naar binnen en ik slikte het allemaal door, terwijl ik haar tieten stevig beet had.

Iedere druppel zoog ik op en ik morste helemaal niets, dat vond ik op dat moment erg zonde, want het smaakte naar meer. Daar zaten we, uitgeput en bezweet en toen we elkaar aankeken, moesten we beiden lachen. Het zal de ontlading wel zijn geweest. Nadat we ons in haar badkamer hadden opgefrist, besloten we even wat te gaan eten en drinken in de stad.
soppende kut shemale sex contact

.

Oct 02, erotische massages belgie gratis sex utrecht Gratis porno films. Enkel maar hier gratis Erotisch anale sex met haar partner. Gratis hd porno kijken, belgische escort. Met harde stoten neukt zijn grote lul haar soppende kutje. Vlaamse porno video nederlandstalige porno film site livejasmin neuken in het speed dating Utrecht, Utrecht Binnenkort milfsexfilms gratis homosex films sex.

Utrecht sex belgie porno Sexkontakt gay erotische marktplaats Groningen Faith de lekkere hoer Mijn naam is Faithlynn, hoeren naam is Faith. Don en Ad testen hoer Laura in Leeuwarden. Ook utrecht sex belgie porno een zin in een heerlijke sex even uit je dak te gaan vor een geile date en iets geks te doen?

Sex video com erotische prive massage Vraag maar wat je wensen zijn ook voor een geile massage Vluggertje. Zeist A28 afslag Zeist oost vanuit utrecht bij stoplicht gelijk links carpoolplaats. Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité. Distance entre vous et elle? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   kilomètres de ma position actuelle. Villes dans les alentours sont OK.


Erotische massage salons picer sex


soppende kut shemale sex contact