Turkse vrouw geneukt neukende homo

turkse vrouw geneukt neukende homo

Haar lippen zaten er omheen ze ze begon me te pijpen. Later toen ze me lul lekker hard had gepijpt deed ze mijn onderbroek omlaag en gleed haar vinger in mijn kont. De lekkere Turkse slet begon mij te pijpen en vingeren me te gelijke tijd. Ik voelde dat ik ging klaarkomen dus zei ik stop even. Ik ging liggen en ze begon me verder te pijpen. Ik wou haar jurk optrekken en haar vingeren waarop ze antwoordde laat me nou even pijpen!

Ze keek me ondeugend aan en zoog aan mijn lul en vingerde mij. Het geile sletje begon mijn ballen te zuipen en daarna likte ze eronder en begon aan mijn kont te sabbelen. Ze vroeg of ik het lekker vond maar dat was wel duidelijk. Ik zei haar dat ze moest opstaan en bukken. Ik trok me flink af en stopte mijn eikel in haar mond. Ik kwam klaar en spoot haar hele mond vol. Ze hield van sperma en slikte alles lekker door. Daarna ging ze bukken en ze zei dat ze gepakt wilde worden.

Ik zei hoe wil je dat schatje. Ze antwoordde in me kontje. Ik mocht haar niet ontmaagden ze wilde mij lul in haar kont. Ze kreunde neuk me neuk me. Ik trok haar slip ruw eraf en ze stond doggystyle klaar voor me.

Wat een lekkere Turkse billen had ze. Ik vingerde haar kont en spuugde er op. Daarna plaatste ik mijn eikel op haar kont gat en drukte mijn lul langzaam naar binnen. De slet begon te kreunen en te kreunen.

Ik neukte deze lekkere meid in haar kont. Ze riep me naam en kreunde voluit. Ze zei kom klaar in je kontje schatje. Ik pompte en pompte en spoot haar kont helemaal vol. Mijn sperma drooppte uit haar gestoten kontje.

Ik had haar kapot geneukt. Toen we klaar waren gingen we naar huis en er zat nog wat sperma op haar mondhoek. Alles begon met wat simpele sms'jes. Zij had een financieel probleempje waarbij ze met niemand…. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Pijpen en neuken voor geld Alles begon met wat simpele sms'jes. Mijn lippen waren opgezet en stonden open. Met een vinger gleed ik door mijn lippen en drukte op mijn klitje.

Een siddering ging door mij heen. Mijn tepels drukten pijnlijk tegen de stof van mijn jurkje. Met twee vingers begon ik mijzelf te vingeren en met de andere hand kneedde ik mijn kleine tietjes en kneep hard ik mijn tepels. Voortdurend zag ik die meid voor me met die vent en in gedachten deden ze veel meer als ik gezien had.

Ik voelde dat ik niet lang nodig had om klaar te komen. Ik was echt bloed geil. Het duurde niet lang en toen ik klaarkwam moest ik mijzelf inhouden om niet te schreeuwen. Ik ontspande er iets van maar het geile gevoel bleef.

Daar kwam El weer. Fris gedoucht en met alleen een schoon broekje aan. Heb je het op? Gaan we naar bed? Ik stond op pakte de glazen en de fles en zette die op het aanrecht. Naar haar geile kont kijkend liep ik achter El aan de slaapkamer in.

Het was een grote kamer met twee tweepersoons bedden. Ik was heel onrustig en met nog steeds de beelden van die meid met die vent in mijn hoofd viel ik uiteindelijk in slaap.

Onze laatste avond hier. We hadden die dag heerlijk aan het zwembad liggen luieren en maakte ons op om ergens lekker te gaan eten. We trokken allebei een dun, kort zomer jurkje aan. Heerlijk dat dit kan met dat lekkere klimaat. Dus het werd een minuscuul stringetje. Eigenlijk hadden we net zo goed niks aan kunnen trekken. We liepen over de boulevard.

Het was al donker maar nog heerlijk warm. Super sexy voelde ik mijzelf. Bij elk restaurant probeerde ze ons naar binnen te praten. Maar omdat dit onze laatste avond was wilde we in een wat duurder restaurantje dat het terras direct aan zee had gaan eten. Prachtig was het, het eten was super en de wijn niet minder. In een lichte roes van de wijn betaalde we en liepen over de boulevard richting haven. We voelde ons echt super. Hand in hand lopend spraken we af dit vaker te doen.

Prachtige boten lagen er. Van die grote houten zeilschepen, net van die piraten schepen. Vooral El vond die schepen geweldig zij houd van boten en zeilen. Toen we langs een extra grote boot kwamen bleef ze staan om te kijken. Achter op het dek zaten wat mensen.

Een paar mannen en een vrouw. Een van de mannen stond op en liep over een brug van de boot naar de kade. En ladies, do you like, sprak hij in gebroken Engels. Ja hoor heel mooi. Jullie kunnen morgen mee als je wil. Het is onze laatste avond dus helaas misschien de volgende vakantie. In het Turks werd er iets geroepen vanaf de boot. Mijn vriend, zei hij, hij vraagt of jullie iets willen drinken aan boord. We keken elkaar aan en weigerden aarzelend. Maar na wat aandringen van de man zei El, ik wil die boot wel zien Sas.

Zullen we wat drinken. We liepen achter de man aan de boot op. Op het achterdek waren rondom banken en heel veel kussens. Een donker rood zeil was als dak gespannen zodat het leek alsof je in een tent was. Een grote lage tafel stond in het midden. In de tafel zaten ronde gaten waar flessen in stonden. Handig, kon er tijdens het varen niets om vallen.

Er waren drie mannen van rond de vijftig die zich voorstelde en een jonge vrouw van rond de dertig die Duits bleek te zijn. We kregen een klein glaasje met witte drank als kennismaking. Die moest je in een keer naar binnen gieten en die voelde ik gelijk tot in mijn tenen.

Daarna een wijntje en nog een. Het was echt super gezellig ze vertelden over leuke ervaringen met toeristen en we hadden echt een hele leuke laatste avond. El was al een tijdje met een van de mannen aan het praten over de boot. De man nam haar op een gegeven moment bij de hand en terwijl ze tegen mij zei dat ze de boot mocht zien huppelde ze met hem mee en verdween met hem de trap af.

Ik kreeg nog een wijntje en de Duitse vertelde hoe ze in Turkije terecht was gekomen en ik begreep dat ze een relatie had met een van de mannen, maar welke van de drie dat werd mij niet duidelijk. El was nu toch al wel een tijdje weg en toen de Duitse afscheid nam en de boot af ging voelde ik mijzelf een beetje ongemakkelijk met de twee mannen alleen. Wil je gaan kijken waar je vriendin blijft zei een van de twee terwijl hij opstond.

Bij de trap nam hij mij bij de hand en loodste mij de brede trap af die uit kwam in een soort lounge, waar het best schemerig was. Vanuit hier liep er een lange gang tot voorin het schip. Deze gang was het best donker. Het enige licht was het maanlicht dat door een paar dakluiken de gang wat verlichte. Alec, zo heette hij, pakte mijn hand en deed een arm om mijn heup en dicht tegen hem aan liepen we de gang in. Hier en daar waren deuren waar in het Engels iets op stond zoals bedroom, pantry en wat al niet meer.

Tjee, wat was die boot groot. Ik voelde zijn hand van mijn heup wat omlaag gaan. Deed hij dat expres? Ik keek opzij maar hij keek gewoon vooruit.

Ik voelde zijn hand vol op mijn bil en ik voelde de warmte. Door de dunne stof leek het of zijn hand op mijn blote bil lag. Ik voelde mijn tepels stijf worden en mijn kutje reageren. Ik slikte zenuwachtig en het zweet brak mij uit. Bijna voorin was rechts een soort van lounge ruimte. Hierdoor was de ruimte min of meer afgesloten maar je kon er wel gewoon door heen kijken.

Een hand lag nu op mijn buik en de andere op mijn kont. Zo intiem had een andere man me al heel lang niet vastgehouden. Mijn benen voelde slap en een erotisch gevoel trok door mijn lichaam. Ik volgde zijn blik en keek ook tussen de spijlen door. Net op dat moment trok de man die Berat bleek te heten de bandjes van haar jurkje over haar schouders en viel het als een hoopje aan haar voeten.

Met alleen haar string nog aan stond ze voor hem. Hij had zijn shirt al uit en drukte zijn sportbroek over zijn heupen. De broek viel omlaag en hij stapte er uit. Spiernaakt stond hij voor El. Ik zag zijn pik stijf omhoog staan. Hij trok El tegen zich aan en kuste haar. Duidelijk zag ik haar gulzig tongen. Hij haakte onderwijl zijn vingers in de rand van haar string en trok die over haar billen omlaag.

Ik zag zijn hand tussen haar benen gaan en ik hoorde haar kreunen. Ze sloeg haar armen om zijn nek en al kussend begon ze geil op zijn hand te rijden. Met grote ogen bekeek ik het geile tafereel. Veel had ik niet nodig. Ik liep de hele week al op mijn tenen. En zeker na dat voorval in de tuin maakte dat ik op slag bloed geil werd van wat ik nu weer zag. Alec had nog steeds een hand op mijn kont. Zijn andere hand streelde heel laag over mijn buik en ik merkte hem pas op toen zijn hand de bovenkant van mijn schaamstreek raakte.

Een siddering ging door mijn lichaam en instinctief deed ik mijn benen wat uit elkaar. Alec nam dit op als uitnodiging want zijn hand gleed nu over mijn kutje en streelde daar door mijn jurkje heen. Zijn andere hand ging vol op mijn kont en hij kneedde mijn billen. Op dat moment dacht ik totaal niet aan mijn man en kinderen. Ik voelde Alec zijn hand onder mijn jurkje gaan hij kuste mij geil in mijn nek. Toen hij zijn hand het kleine stukje stof opzij trok en met een vinger tussen mijn vochtige lippen gleed was ik verloren.

Hij stak een vinger in mij en kwam met die natte vinger naar mijn klit. Het was lang geleden dat ik zo geil was geweest. Berat had El nu bij haar haren en drukte zijn pik zo diep in haar mond dat haar neus tegen zijn buik kwam. Ik zag haar paniekerig tegen zijn buik duwen en toen hij terug trok haalde ze proestend adem. Alec maakte het ritsje van mijn jurkje op mijn rug open en trok hem over mijn schouders. Ik stond nu met alleen mijn broekje nog aan op mijn pumps voor een wild vreemde vent.

Hij fluisterde in mijn oor dat ik er lekker uitzag en gebood mij mijn broekje uit te doen. Ik deed gewillig mijn broekje omlaag en stapte er uit.

Hij bekeek mij en fluisterde: Hij trok mij naakt tegen hem aan. Terwijl hij met een hand mijn billen kneedde speelde zijn andere hand met mijn kutje. Geil en nat tongde hij mij en ik kon een kreun in zijn mond niet onderdrukken.

Mijn tepeltjes stonden zo hard dat ze bijna pijn deden. Toen stapte hij terug pakte mijn hand en leidde mij naakt een paar meter verder door de gang naar de ingang van de ruimte. Berat en El waren zo druk bezig dat ze ons pas opmerkte toen Alec iets in het Turks zei tegen Berat. Berat zei iets terug en ze begonnen allebei te lachen. El keek mij met grote ogen aan en glimlachte alleen maar.

Alec trok zijn shirt uit en liet zijn broek zakken. Ik zag dat hij een flinke pik had. Hij trok mij tegen zich aan. Hij stond achter mij en ik voelde zijn pik tegen mijn billen zijn armen kwamen om mij heen en hij kneedde mijn borsten. Berat stond voor ons en was geil aan het kussen met El en voelde aan haar kont.

Wat een geil gezicht. Ik voelde zijn pik tegen mijn billen rijden. Een hand speelde met mijn tepels en de andere gleed over mijn billen, tussen mijn benen door naar mijn kutje.

Ik deed mijn benen uit elkaar en voelde zijn vingers hard tegen mijn klit tikken. Met twee vingers kwam hij in mij en wild haalde hij ze op en neer terwijl hij met zijn andere hand hard in mijn tepel kneep. Ik hoorde mijzelf kreunen. Ruw pakte hij mijn haar vast en drukte mij omlaag. Ik kon niet anders dan gehoorzaam op mijn hurken gaan. Hij trok mijn hoofd wat naar achter en tikte hard met zijn pik op mijn wang en neus en zette hem tegen mijn lippen. Ik opende mijn mond en wild drukte hij zijn pik diep in mijn keel.

De tranen sprongen in mijn ogen, ik werd als een slet gebruikt en ik werd er super geil van. Gulzig deed ik mijn best. In mijn ooghoek zag ik El staan kijken terwijl Berat achter haar stond en met haar tietjes speelde. Alec trok mij weer omhoog en kuste mij geil. Op dat moment duwde Alec mij richting de want en drukte mij voorover. Ik pakte snel de spijlen vast anders was ik gevallen. Ik stond nu voorover met mijn kont naar achter.

Alec gaf mij een harde tik op mijn kont en zei dat ik mijn benen uit elkaar moest zetten. Toen kwam hij met zijn pik tegen mijn kutje en drukte die in een stoot tot aan zijn ballen in mij. Ik gilde hard en terwijl Alec mij begon te neuken hoorde ik mijzelf kreunen en smeken. Ik had mijzelf niet meer in de hand.

Ik hoorde Berat iets zeggen, ik weet niet wat, maar ik hoorde El zeggen: Berat begon toen in het Turks te praten en Alec antwoordde hem lachend en gaf mij een paar harde klappen op mijn kont. Hij trok zijn pik terug trok mij recht, kuste mij en speelde met mijn kutje. Zo schat dus je bent getrouwd en laat jezelf door een vreemde vent neuken terwijl je man thuis is met je kids. Lekker geil ding, ik hou ervan om getrouwde vrouwtjes als een geile slet te gebruiken. Zijn woorden drongen tot me door en ik voelde mijzelf kleuren.

Maar dat was van korte duur, ik kon er niets aan doen, ik had mijzelf niet in de hand. Mijn verstand protesteerde maar mijn lichaam reageerde het tegenovergestelde. Toen hij weer twee vingers in mijn kutje schoof reed ik op zijn hand. Ik kreunde en was bloed geil. Op de een of andere manier geilde ik enorm op zijn dominante gedrag.

Hij pakte me weer van achter bij mijn haren en kuste mij wild. Ik voelde zijn kwijl op zijn tong. Gulzig likte ik zijn lippen en zoog op zijn tong. Gek werd ik van natte kussen. Ik keek opzij en zag dat El werd geneukt terwijl ze zat op de leuning van een oude bank die er stond.

Ze had haar mond half open en keek mij met glazige ogen kreunend bij elke stoot aan. Wat zag zij er lekker uit zo. Alec zag dat ik keek hij zei iets en duwde mij twee stappen richting het andere koppel. Berat trok zijn pik uit El keek opzij en kwam met zijn hand tussen mijn benen. Hij zei weer iets en voelde aan mijn natte kutje streelde mijn klit en kwam toen met twee vingers in me.

Twee vreemde mannen zaten aan me terwijl ik naakt bij ze stond, waar was ik in hemelsnaam mee bezig, Ik werd gek. Hij trok El tegen mij aan en zei tegen haar, kis her. Ik stond te trillen op mijn benen, ik voelde handen aan mijn borsten, mijn kont en kutje, zo geil, het drong niet echt tot me door.

El kreeg een flinke tik op haar kont en ze reageerde gelijk door mij voorzichtig te kussen. Alec streelde over haar kont en voelde haar kutje. Zo stonden we met zijn vieren tegen elkaar. Nu met een hand van Alec tussen haar benen reageerde ze gelijk en kuste mij teder op mijn mond. Alec gaf haar nu weer een harde tik op haar kont, ik hoorde haar kreunen, Come bitch use your tong.

Ze kuste mij op de mond en ik voelde haar tong op mijn lippen. Ik wilde wel en kuste terug en bloed geil stonden we elkaar te tongen. Het kon mij op dat moment allemaal niet meer zoveel schelen.

Ik was zo ontzettend geil. Ik genoot en had het nodig. Vier handen kneden onze borsten, knepen in onze tepels, en vingerde onze kutjes. Kreunend in elkaars mond stonden we te scharrelen. Ik zat nu schuin op de bank met mijn kont omhoog en leunde op de armleuning van de bank.

Ik voelde een pik tegen mijn kutje. Rustig schoof hij in me. Ik drukte mijn kont naar achter en keek opzij. Ik hoorde haar kreunen en kokhalzen. De pik zat nu diep in mijn kutje en ik werd met lange halen geneukt. Alec pakt mijn haar weer en trok mijn hoofd iets opzij hij drukte zijn pik tegen mijn lippen en gebood mij te pijpen.

Voor het eerst in mijn leven twee pikken. Ik werd geneukt en ik pijpte. Alec trok nu Sas aan der haar dichterbij en beval haar te helpen. Om beurten pijpte we hem nu. We likten aan zijn ballen of langs zijn staaf. We likten tegelijk zijn pik terwijl onze tongen elkaar raakte. Het leek wel een porno film. Opeens hoorde we een stem. Even werd er Turks gesproken. Toen zei Alec, het zijn twee lekkere geile teven. Trok mij ophoog en zei, deze teef is getrouwd en bloed geil.

We zijn nog lang niet klaar ik weet zeker dat ze best drie pikken aan kunnen. De man die volgens mij het oudste was kwam dichterbij haalde zijn telefoon uit zijn zak zei souvenir, en begon ons te fotograferen. Ik moest Alec zijn pik in de mond nemen terwijl Berat me weer neukte. Toen hetzelfde met El. Op verschillende manieren moesten we poseren. We hadden niets te willen. El moest op de bank gaan zitten met haar benen wijd. Ik moest haar likken. Nog nooit was ik met een vrouw geweest. Het kussen met haar was al nieuw voor mij.

Ik voelde een hand tussen mijn benen gaan, een paar vingers haalde wat geil uit mijn spleet en gingen over mijn klitje. Weer het commando, kom slet likken. Op dat moment kneep de hand hard in mijn klit. Een paar harde klappen op mijn kont volgde.

Ik moest gehoorzaam zijn. Die zou graag willen zien met wat voor slet hij getrouwd was. El streelde door mijn haar en zei, kom schat we kunnen er beter van genieten. Ik liet mijzelf door haar leiden.

Geile thai massage moederdochtersexturkse vrouw geneukt neukende homo

Haar lippen zaten er omheen ze ze begon me te pijpen. Later toen ze me lul lekker hard had gepijpt deed ze mijn onderbroek omlaag en gleed haar vinger in mijn kont. De lekkere Turkse slet begon mij te pijpen en vingeren me te gelijke tijd. Ik voelde dat ik ging klaarkomen dus zei ik stop even. Ik ging liggen en ze begon me verder te pijpen.

Ik wou haar jurk optrekken en haar vingeren waarop ze antwoordde laat me nou even pijpen! Ze keek me ondeugend aan en zoog aan mijn lul en vingerde mij. Het geile sletje begon mijn ballen te zuipen en daarna likte ze eronder en begon aan mijn kont te sabbelen. Ze vroeg of ik het lekker vond maar dat was wel duidelijk. Ik zei haar dat ze moest opstaan en bukken. Ik trok me flink af en stopte mijn eikel in haar mond.

Ik kwam klaar en spoot haar hele mond vol. Ze hield van sperma en slikte alles lekker door. Daarna ging ze bukken en ze zei dat ze gepakt wilde worden.

Ik zei hoe wil je dat schatje. Ze antwoordde in me kontje. Ik mocht haar niet ontmaagden ze wilde mij lul in haar kont. Ze kreunde neuk me neuk me. Ik trok haar slip ruw eraf en ze stond doggystyle klaar voor me. Wat een lekkere Turkse billen had ze. Ik vingerde haar kont en spuugde er op. Daarna plaatste ik mijn eikel op haar kont gat en drukte mijn lul langzaam naar binnen.

De slet begon te kreunen en te kreunen. Ik neukte deze lekkere meid in haar kont. Ze riep me naam en kreunde voluit. Ze zei kom klaar in je kontje schatje. Ik pompte en pompte en spoot haar kont helemaal vol. Mijn sperma drooppte uit haar gestoten kontje. Ik had haar kapot geneukt. Toen we klaar waren gingen we naar huis en er zat nog wat sperma op haar mondhoek. Alles begon met wat simpele sms'jes. Zij had een financieel probleempje waarbij ze met niemand….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Pijpen en neuken voor geld Alles begon met wat simpele sms'jes. Mijn lippen waren opgezet en stonden open. Met een vinger gleed ik door mijn lippen en drukte op mijn klitje. Een siddering ging door mij heen. Mijn tepels drukten pijnlijk tegen de stof van mijn jurkje. Met twee vingers begon ik mijzelf te vingeren en met de andere hand kneedde ik mijn kleine tietjes en kneep hard ik mijn tepels.

Voortdurend zag ik die meid voor me met die vent en in gedachten deden ze veel meer als ik gezien had. Ik voelde dat ik niet lang nodig had om klaar te komen. Ik was echt bloed geil. Het duurde niet lang en toen ik klaarkwam moest ik mijzelf inhouden om niet te schreeuwen. Ik ontspande er iets van maar het geile gevoel bleef. Daar kwam El weer. Fris gedoucht en met alleen een schoon broekje aan.

Heb je het op? Gaan we naar bed? Ik stond op pakte de glazen en de fles en zette die op het aanrecht. Naar haar geile kont kijkend liep ik achter El aan de slaapkamer in.

Het was een grote kamer met twee tweepersoons bedden. Ik was heel onrustig en met nog steeds de beelden van die meid met die vent in mijn hoofd viel ik uiteindelijk in slaap. Onze laatste avond hier. We hadden die dag heerlijk aan het zwembad liggen luieren en maakte ons op om ergens lekker te gaan eten.

We trokken allebei een dun, kort zomer jurkje aan. Heerlijk dat dit kan met dat lekkere klimaat. Dus het werd een minuscuul stringetje. Eigenlijk hadden we net zo goed niks aan kunnen trekken. We liepen over de boulevard. Het was al donker maar nog heerlijk warm. Super sexy voelde ik mijzelf. Bij elk restaurant probeerde ze ons naar binnen te praten.

Maar omdat dit onze laatste avond was wilde we in een wat duurder restaurantje dat het terras direct aan zee had gaan eten. Prachtig was het, het eten was super en de wijn niet minder. In een lichte roes van de wijn betaalde we en liepen over de boulevard richting haven.

We voelde ons echt super. Hand in hand lopend spraken we af dit vaker te doen. Prachtige boten lagen er. Van die grote houten zeilschepen, net van die piraten schepen. Vooral El vond die schepen geweldig zij houd van boten en zeilen. Toen we langs een extra grote boot kwamen bleef ze staan om te kijken.

Achter op het dek zaten wat mensen. Een paar mannen en een vrouw. Een van de mannen stond op en liep over een brug van de boot naar de kade. En ladies, do you like, sprak hij in gebroken Engels. Ja hoor heel mooi. Jullie kunnen morgen mee als je wil. Het is onze laatste avond dus helaas misschien de volgende vakantie.

In het Turks werd er iets geroepen vanaf de boot. Mijn vriend, zei hij, hij vraagt of jullie iets willen drinken aan boord. We keken elkaar aan en weigerden aarzelend.

Maar na wat aandringen van de man zei El, ik wil die boot wel zien Sas. Zullen we wat drinken. We liepen achter de man aan de boot op. Op het achterdek waren rondom banken en heel veel kussens.

Een donker rood zeil was als dak gespannen zodat het leek alsof je in een tent was. Een grote lage tafel stond in het midden. In de tafel zaten ronde gaten waar flessen in stonden. Handig, kon er tijdens het varen niets om vallen. Er waren drie mannen van rond de vijftig die zich voorstelde en een jonge vrouw van rond de dertig die Duits bleek te zijn.

We kregen een klein glaasje met witte drank als kennismaking. Die moest je in een keer naar binnen gieten en die voelde ik gelijk tot in mijn tenen. Daarna een wijntje en nog een. Het was echt super gezellig ze vertelden over leuke ervaringen met toeristen en we hadden echt een hele leuke laatste avond. El was al een tijdje met een van de mannen aan het praten over de boot. De man nam haar op een gegeven moment bij de hand en terwijl ze tegen mij zei dat ze de boot mocht zien huppelde ze met hem mee en verdween met hem de trap af.

Ik kreeg nog een wijntje en de Duitse vertelde hoe ze in Turkije terecht was gekomen en ik begreep dat ze een relatie had met een van de mannen, maar welke van de drie dat werd mij niet duidelijk. El was nu toch al wel een tijdje weg en toen de Duitse afscheid nam en de boot af ging voelde ik mijzelf een beetje ongemakkelijk met de twee mannen alleen. Wil je gaan kijken waar je vriendin blijft zei een van de twee terwijl hij opstond. Bij de trap nam hij mij bij de hand en loodste mij de brede trap af die uit kwam in een soort lounge, waar het best schemerig was.

Vanuit hier liep er een lange gang tot voorin het schip. Deze gang was het best donker. Het enige licht was het maanlicht dat door een paar dakluiken de gang wat verlichte. Alec, zo heette hij, pakte mijn hand en deed een arm om mijn heup en dicht tegen hem aan liepen we de gang in. Hier en daar waren deuren waar in het Engels iets op stond zoals bedroom, pantry en wat al niet meer.

Tjee, wat was die boot groot. Ik voelde zijn hand van mijn heup wat omlaag gaan. Deed hij dat expres? Ik keek opzij maar hij keek gewoon vooruit. Ik voelde zijn hand vol op mijn bil en ik voelde de warmte.

Door de dunne stof leek het of zijn hand op mijn blote bil lag. Ik voelde mijn tepels stijf worden en mijn kutje reageren. Ik slikte zenuwachtig en het zweet brak mij uit. Bijna voorin was rechts een soort van lounge ruimte. Hierdoor was de ruimte min of meer afgesloten maar je kon er wel gewoon door heen kijken. Een hand lag nu op mijn buik en de andere op mijn kont. Zo intiem had een andere man me al heel lang niet vastgehouden. Mijn benen voelde slap en een erotisch gevoel trok door mijn lichaam.

Ik volgde zijn blik en keek ook tussen de spijlen door. Net op dat moment trok de man die Berat bleek te heten de bandjes van haar jurkje over haar schouders en viel het als een hoopje aan haar voeten. Met alleen haar string nog aan stond ze voor hem. Hij had zijn shirt al uit en drukte zijn sportbroek over zijn heupen. De broek viel omlaag en hij stapte er uit. Spiernaakt stond hij voor El. Ik zag zijn pik stijf omhoog staan. Hij trok El tegen zich aan en kuste haar. Duidelijk zag ik haar gulzig tongen.

Hij haakte onderwijl zijn vingers in de rand van haar string en trok die over haar billen omlaag. Ik zag zijn hand tussen haar benen gaan en ik hoorde haar kreunen.

Ze sloeg haar armen om zijn nek en al kussend begon ze geil op zijn hand te rijden. Met grote ogen bekeek ik het geile tafereel. Veel had ik niet nodig. Ik liep de hele week al op mijn tenen. En zeker na dat voorval in de tuin maakte dat ik op slag bloed geil werd van wat ik nu weer zag. Alec had nog steeds een hand op mijn kont. Zijn andere hand streelde heel laag over mijn buik en ik merkte hem pas op toen zijn hand de bovenkant van mijn schaamstreek raakte. Een siddering ging door mijn lichaam en instinctief deed ik mijn benen wat uit elkaar.

Alec nam dit op als uitnodiging want zijn hand gleed nu over mijn kutje en streelde daar door mijn jurkje heen. Zijn andere hand ging vol op mijn kont en hij kneedde mijn billen.

Op dat moment dacht ik totaal niet aan mijn man en kinderen. Ik voelde Alec zijn hand onder mijn jurkje gaan hij kuste mij geil in mijn nek. Toen hij zijn hand het kleine stukje stof opzij trok en met een vinger tussen mijn vochtige lippen gleed was ik verloren. Hij stak een vinger in mij en kwam met die natte vinger naar mijn klit.

Het was lang geleden dat ik zo geil was geweest. Berat had El nu bij haar haren en drukte zijn pik zo diep in haar mond dat haar neus tegen zijn buik kwam. Ik zag haar paniekerig tegen zijn buik duwen en toen hij terug trok haalde ze proestend adem.

Alec maakte het ritsje van mijn jurkje op mijn rug open en trok hem over mijn schouders. Ik stond nu met alleen mijn broekje nog aan op mijn pumps voor een wild vreemde vent. Hij fluisterde in mijn oor dat ik er lekker uitzag en gebood mij mijn broekje uit te doen. Ik deed gewillig mijn broekje omlaag en stapte er uit. Hij bekeek mij en fluisterde: Hij trok mij naakt tegen hem aan. Terwijl hij met een hand mijn billen kneedde speelde zijn andere hand met mijn kutje.

Geil en nat tongde hij mij en ik kon een kreun in zijn mond niet onderdrukken. Mijn tepeltjes stonden zo hard dat ze bijna pijn deden. Toen stapte hij terug pakte mijn hand en leidde mij naakt een paar meter verder door de gang naar de ingang van de ruimte.

Berat en El waren zo druk bezig dat ze ons pas opmerkte toen Alec iets in het Turks zei tegen Berat. Berat zei iets terug en ze begonnen allebei te lachen. El keek mij met grote ogen aan en glimlachte alleen maar. Alec trok zijn shirt uit en liet zijn broek zakken. Ik zag dat hij een flinke pik had. Hij trok mij tegen zich aan. Hij stond achter mij en ik voelde zijn pik tegen mijn billen zijn armen kwamen om mij heen en hij kneedde mijn borsten. Berat stond voor ons en was geil aan het kussen met El en voelde aan haar kont.

Wat een geil gezicht. Ik voelde zijn pik tegen mijn billen rijden. Een hand speelde met mijn tepels en de andere gleed over mijn billen, tussen mijn benen door naar mijn kutje. Ik deed mijn benen uit elkaar en voelde zijn vingers hard tegen mijn klit tikken. Met twee vingers kwam hij in mij en wild haalde hij ze op en neer terwijl hij met zijn andere hand hard in mijn tepel kneep.

Ik hoorde mijzelf kreunen. Ruw pakte hij mijn haar vast en drukte mij omlaag. Ik kon niet anders dan gehoorzaam op mijn hurken gaan. Hij trok mijn hoofd wat naar achter en tikte hard met zijn pik op mijn wang en neus en zette hem tegen mijn lippen. Ik opende mijn mond en wild drukte hij zijn pik diep in mijn keel. De tranen sprongen in mijn ogen, ik werd als een slet gebruikt en ik werd er super geil van. Gulzig deed ik mijn best. In mijn ooghoek zag ik El staan kijken terwijl Berat achter haar stond en met haar tietjes speelde.

Alec trok mij weer omhoog en kuste mij geil. Op dat moment duwde Alec mij richting de want en drukte mij voorover. Ik pakte snel de spijlen vast anders was ik gevallen. Ik stond nu voorover met mijn kont naar achter. Alec gaf mij een harde tik op mijn kont en zei dat ik mijn benen uit elkaar moest zetten.

Toen kwam hij met zijn pik tegen mijn kutje en drukte die in een stoot tot aan zijn ballen in mij. Ik gilde hard en terwijl Alec mij begon te neuken hoorde ik mijzelf kreunen en smeken. Ik had mijzelf niet meer in de hand. Ik hoorde Berat iets zeggen, ik weet niet wat, maar ik hoorde El zeggen: Berat begon toen in het Turks te praten en Alec antwoordde hem lachend en gaf mij een paar harde klappen op mijn kont.

Hij trok zijn pik terug trok mij recht, kuste mij en speelde met mijn kutje. Zo schat dus je bent getrouwd en laat jezelf door een vreemde vent neuken terwijl je man thuis is met je kids. Lekker geil ding, ik hou ervan om getrouwde vrouwtjes als een geile slet te gebruiken. Zijn woorden drongen tot me door en ik voelde mijzelf kleuren.

Maar dat was van korte duur, ik kon er niets aan doen, ik had mijzelf niet in de hand. Mijn verstand protesteerde maar mijn lichaam reageerde het tegenovergestelde. Toen hij weer twee vingers in mijn kutje schoof reed ik op zijn hand. Ik kreunde en was bloed geil. Op de een of andere manier geilde ik enorm op zijn dominante gedrag.

Hij pakte me weer van achter bij mijn haren en kuste mij wild. Ik voelde zijn kwijl op zijn tong. Gulzig likte ik zijn lippen en zoog op zijn tong. Gek werd ik van natte kussen. Ik keek opzij en zag dat El werd geneukt terwijl ze zat op de leuning van een oude bank die er stond. Ze had haar mond half open en keek mij met glazige ogen kreunend bij elke stoot aan.

Wat zag zij er lekker uit zo. Alec zag dat ik keek hij zei iets en duwde mij twee stappen richting het andere koppel. Berat trok zijn pik uit El keek opzij en kwam met zijn hand tussen mijn benen. Hij zei weer iets en voelde aan mijn natte kutje streelde mijn klit en kwam toen met twee vingers in me. Twee vreemde mannen zaten aan me terwijl ik naakt bij ze stond, waar was ik in hemelsnaam mee bezig, Ik werd gek. Hij trok El tegen mij aan en zei tegen haar, kis her. Ik stond te trillen op mijn benen, ik voelde handen aan mijn borsten, mijn kont en kutje, zo geil, het drong niet echt tot me door.

El kreeg een flinke tik op haar kont en ze reageerde gelijk door mij voorzichtig te kussen. Alec streelde over haar kont en voelde haar kutje. Zo stonden we met zijn vieren tegen elkaar. Nu met een hand van Alec tussen haar benen reageerde ze gelijk en kuste mij teder op mijn mond.

Alec gaf haar nu weer een harde tik op haar kont, ik hoorde haar kreunen, Come bitch use your tong. Ze kuste mij op de mond en ik voelde haar tong op mijn lippen.

Ik wilde wel en kuste terug en bloed geil stonden we elkaar te tongen. Het kon mij op dat moment allemaal niet meer zoveel schelen. Ik was zo ontzettend geil.

Ik genoot en had het nodig. Vier handen kneden onze borsten, knepen in onze tepels, en vingerde onze kutjes. Kreunend in elkaars mond stonden we te scharrelen. Ik zat nu schuin op de bank met mijn kont omhoog en leunde op de armleuning van de bank.

Ik voelde een pik tegen mijn kutje. Rustig schoof hij in me. Ik drukte mijn kont naar achter en keek opzij. Ik hoorde haar kreunen en kokhalzen. De pik zat nu diep in mijn kutje en ik werd met lange halen geneukt. Alec pakt mijn haar weer en trok mijn hoofd iets opzij hij drukte zijn pik tegen mijn lippen en gebood mij te pijpen.

Voor het eerst in mijn leven twee pikken. Ik werd geneukt en ik pijpte. Alec trok nu Sas aan der haar dichterbij en beval haar te helpen. Om beurten pijpte we hem nu. We likten aan zijn ballen of langs zijn staaf. We likten tegelijk zijn pik terwijl onze tongen elkaar raakte. Het leek wel een porno film. Opeens hoorde we een stem. Even werd er Turks gesproken. Toen zei Alec, het zijn twee lekkere geile teven. Trok mij ophoog en zei, deze teef is getrouwd en bloed geil.

We zijn nog lang niet klaar ik weet zeker dat ze best drie pikken aan kunnen. De man die volgens mij het oudste was kwam dichterbij haalde zijn telefoon uit zijn zak zei souvenir, en begon ons te fotograferen.

Ik moest Alec zijn pik in de mond nemen terwijl Berat me weer neukte. Toen hetzelfde met El. Op verschillende manieren moesten we poseren. We hadden niets te willen. El moest op de bank gaan zitten met haar benen wijd.

Ik moest haar likken. Nog nooit was ik met een vrouw geweest. Het kussen met haar was al nieuw voor mij. Ik voelde een hand tussen mijn benen gaan, een paar vingers haalde wat geil uit mijn spleet en gingen over mijn klitje. Weer het commando, kom slet likken. Op dat moment kneep de hand hard in mijn klit. Een paar harde klappen op mijn kont volgde. Ik moest gehoorzaam zijn. Die zou graag willen zien met wat voor slet hij getrouwd was.

El streelde door mijn haar en zei, kom schat we kunnen er beter van genieten. Ik liet mijzelf door haar leiden.


Hoeren ontvangen thuis voorzichtig neuken


turkse vrouw geneukt neukende homo

Sexcontact 06 bi man zoekt stel


Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker.

Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten. De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics.

Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer. Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren. Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen. Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden.

Naast bovenstaande zijn er meer onderdelen die een cookie kunnen opleveren. Veelal worden deze gebruikt door de content-partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe hun diensten presteren.

Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook. Deze websites schijnen best wel een beetje populair te zijn dus we dachten: Wil je nou echt nog meer weten?

Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, scripts en webbeacons die via NewsMedia Websites GeenStijl, Dumpert, Das Kapital en Autobahn geplaatst kunnen worden.

Ik begrijp dat deze cookies, scripts en webbeacons door NewsMedia Websites en door derden geplaatst kunnen worden voor functionele en analytische doeleinden, voor social media, om mij advertenties te tonen, mijn surfgedrag te volgen of gewoon omdat men daar zin in heeft. Ik ga er ook mee akkoord dat met behulp van deze cookies, scripts en webbeacons persoonsgegevens over mij kunnen worden verwerkt voor deze doeleinden.

Ondanks dat ik op de rest van het internet prima mijn eigen privacy kan regelen of er simpelweg niet om geef, ben ik dankbaar dat de overheid mij overal op het Nederlandse web van dit soort nep-privacy-beschermings­stickers voorziet. Scroll omlaag voor meer informatie. Moe van dit soort popups? Installeer dan de Deze plugin om van het gezeur af te zijn.

Hieronder staat het, nog even doorscrollen. Alec pakt mijn haar weer en trok mijn hoofd iets opzij hij drukte zijn pik tegen mijn lippen en gebood mij te pijpen. Voor het eerst in mijn leven twee pikken. Ik werd geneukt en ik pijpte. Alec trok nu Sas aan der haar dichterbij en beval haar te helpen. Om beurten pijpte we hem nu. We likten aan zijn ballen of langs zijn staaf.

We likten tegelijk zijn pik terwijl onze tongen elkaar raakte. Het leek wel een porno film. Opeens hoorde we een stem. Even werd er Turks gesproken. Toen zei Alec, het zijn twee lekkere geile teven.

Trok mij ophoog en zei, deze teef is getrouwd en bloed geil. We zijn nog lang niet klaar ik weet zeker dat ze best drie pikken aan kunnen. De man die volgens mij het oudste was kwam dichterbij haalde zijn telefoon uit zijn zak zei souvenir, en begon ons te fotograferen. Ik moest Alec zijn pik in de mond nemen terwijl Berat me weer neukte.

Toen hetzelfde met El. Op verschillende manieren moesten we poseren. We hadden niets te willen. El moest op de bank gaan zitten met haar benen wijd. Ik moest haar likken. Nog nooit was ik met een vrouw geweest. Het kussen met haar was al nieuw voor mij.

Ik voelde een hand tussen mijn benen gaan, een paar vingers haalde wat geil uit mijn spleet en gingen over mijn klitje. Weer het commando, kom slet likken. Op dat moment kneep de hand hard in mijn klit. Een paar harde klappen op mijn kont volgde. Ik moest gehoorzaam zijn. Die zou graag willen zien met wat voor slet hij getrouwd was. El streelde door mijn haar en zei, kom schat we kunnen er beter van genieten.

Ik liet mijzelf door haar leiden. Ik rook haar en waar ik heimelijk wel eens over had gefantaseerd gebeurde. Ik tak mijn tong uit en proefde haar. El kreunde en ik hoorde haar zeggen, kom schat lik me. Ja, goed zo Sas, Ja wees mijn slet, mijn geile teef. O ja, wat lik je lekker. Die nieuwe man, ik weet niet hoe hij heet, ging naakt op de bank staan en pakt El bij haar hoofd en drukte zijn pijp in haar mond. Berat stapte toen ook naakt op de bank aan haar andere kant.

Dan weer pijpte ze luid kreunend Berat en dan weer die ander terwijl ik uitgebreid haar kutje likte. Toen zakte de man op de bank en trok mij aan mijn haren omhoog hij trok mij op de bank en liet mij over hem heen stappen. Hij plaatste zijn pik tegen mijn kutje en moeiteloos drukte hij hem diep in me. Hij trok mijn hoofd naar zich toe en kuste mij heel geil. Ik proef het kutje van je vriendin. Kom geile teef neuk jezelf op mij pik. Ik wilde niets liever.

El werd van de bank getrokken en moest achter mij zitten. Ze drukte haar naar mij toe en ik voelde haar tong. Ze likte de pik en de onderkant van mij kutje terwijl die in me op en neer schoof. Ik voelde hoe mijn billen uit elkaar werden getrokken en ik hoorde Alec zeggen, doe het slet.

Op dat moment voelde ik haar tong over mijn sterretje en kwam bijna klaar. Ik hoorde El kreunen en keek opzij. Terwijl ze mijn sterretje likte werd ze van achter geneukt. Ze begon harder en harder te kreunen en haar tong flitste als een klein pikkie in mijn sterretje. Ik kuste geil met de man die mij neukte en die kneep een paar keer flink hard in mijn tepels. Op hetzelfde moment drukte iemand heel diep een vinger in mijn maagdelijke kontje en kwam ik jammerend klaar.

Zo lang had het bij mij nog nooit geduurd. Terwijl ik verdoofd op de pik zat en het orgasme wegebde, hoorde ik El ook gillend klaar komen. Heel rustig bleef de pik in mij stoten en als vanzelf begon ik weer mee te doen en ik kreunde in de man zijn mond.

Ik voelde een vinger rond mijn sterretje en wilde omhoog komen. Maar de man hield mij tegen. Een vinger gleed mijn kontje in en draaide rondjes. De man zijn pik begon harder op en neer te stoten. Ik voelde een tweede vinger tegen mijn kontje en wilde weer omhoog komen maar de man onder mij snauwde iets in het Turks tegen mij en hield mij aan mijn haren omlaag. Ik wilde mijn kont wegdraaien maar kreeg een paar harde klappen op mijn kont. De tranen sprongen in mijn ogen.

Twee vingers neukte nu mijn kontje en de pik in mijn kutje klopte stijf en drukte diep in mij. Ik begon als vanzelf weer te bewegen.

De vingers gingen weer uit mijn kontje en ik vond het eigenlijk jammer. De man pakte weer mijn haren en trok me voor over en kuste mij. Ik voelde op dat moment weer iets maar in plaats van de vingers drukte er nu een pik tegen mijn sterretje. Een paar harde klappen op mijn kont maakte mij weer rustig. Flits, Flits constant flitste dat ding.

Ik voelde nu harder drukken en met een pijnscheut gleed de eikel in me. Het gekke was dat het toen gelijk geen pijn meer deed. Wel voelde het heel vol toen de pik dieper in ging. El zat naast me en keek geil naar het gebeuren en speelde met haar kutje. De pik in mijn kontje begon mij rustig te neuken en die in mijn kutje drukte omhoog als de pik in mijn kontje ook drukte alsof ze elkaar wilde raken.

Langzaam werd ik gek, ik hoorde mijzelf kreunen en draaide met mijn kont. Nog nooit had ik mijzelf zo geil gevoeld ik werd door twee pikken tegelijk geneukt.

El kwam naar voren en kuste mij. Oh, wat geil Sas. Jij laat je door twee pikken pakken. Jij bent echt een geile teef. Berat drukte El de telefoon in haar handen en gebood haar een foto van mij te maken. Ze deed het gewoon. Toen klom hij op de bank trok mij wat omhoog en wilde gepijpt worden. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was deed ik het. Drie, drie pikken Sas zei El. Laat je getrouwde kutje en kont neuken en pijp die gast. Tjee, wat ben jij een lekkere geile hoer.

Ze vingerde zichzelf terwijl ze geile dingen bleef zeggen. Berat werd wilder en trok zijn pik uit mijn mond en spoot flinke geile klodders in mijn gezicht en mond. Ook de pik in mijn kutje ging wilder en ik kwam bijna. Een harde stoot terwijl hij ruw in mijn tepels kneep maakte dat ik als een trein klaarkwam terwijl zijn pik diep in mij spoot.

Toen ik gillend klaar lag te komen kreeg ik een paar petsen op mijn kont en ook die pik spoot voor de eerste keer mijn kontje vol. Uitgeteld lag ik op de bank. El naast mij kreeg een pik in haar gezicht die ze moest aflikken. Alec trok zijn sport broekje aan, trok mij op en nam mij aan zijn hand mee, kom we gaan wat drinken. Naakt liep ik naast hem door de gang mee naar het dek.

Ik herkende mijzelf niet, ik was nog steeds best geil. Gelukkig was het wat schemerig aan dek want ik zag vlak lang onze boot een stelletje langs lopen.

Hij schonk twee wijntjes in die we staand op dronken. Hij trok me tegen zich aan en ik voelde zijn pik tegen mijn billen. Hij kuste mij in mijn nek en pakte mijn borsten. Terwijl hij met zijn pik tegen mijn billen begon te rijden kneedde hij mij borsten en streelde mijn kutje. We stonden best wel zichtbaar bleek toen twee jonge knullen dichter bij kwamen en bleven staan kijken.

Alec draaide mij met mijn gezicht hun richting uit en toonde hen mijn naakte lichaam. Mijn tepels werden weer keihard en vreemd genoeg genoot ik van zijn dominante gedrag en vond ik het best geil om gezien te worden. Ik wist dat die jongens precies konden volgen wat er gebeurde. Ik voelde mijn kutje open gaan en werd bloedgeil.

Pakte mijn hand en nam mij weer mee de trap af. Zijn hand gleed over mijn billen en voelde tussen mijn benen. Geile teef, vond je het lekker om die jongens te laten kijken? Ik voelde mijn wangen rood worden. Ik kan ze halen hoor en je door ze laten neuken.

Nee, nee reageerde ik gelijk. Lachend zei hij, kom schat, hoeft ook niet, hier zijn pikken genoeg voor je. Achter in de gang hoorde we El al kreunen. Ik zag hoe ze op zijn hondjes werd geneukt door Berat en tegelijk die andere man pijpte. Alec zette mij naast haar in dezelfde houding. Berat trok zijn pik uit El kwam achter mij en drukte zijn pik in zijn volle lengte in mij en begon mij wild te neuken. Alec begon naast mij El te neuken. De man, ik kende nog steeds zijn naam niet, liet afwisselt dan mij en dan weer El pijpen.

Trok onze hoofden bij elkaar zodat we het tegelijk konden doen. Naast elkaar zaten we op onze knieen toen ze alle drie voor ons stonden en we hun pikken pijpte terwijl door Alec opgedragen kregen tegelijk met ons zelf te spelen. Op het moment dat El luidruchtig klaarkwam spoot Berat als eerste enkel slierten sperma over haar gezicht. Enkel e seconden later kwam die man kreunend klaar en spoot mijn gezicht onder. Toen ik zag dat Alec ook kwam en ook op mijn gezicht kwam kreeg ik het orgasme van mijn leven zo geil vond ik het.

El werd mijn kant uit gedrukte en zonder enige aarzeling kusten en likte we elkaar alsof het de normaalste zaak was. Geil tongen met sperma. Even later zaten we weer boven aan dek met onze kleren aan. Alleen onze slipjes waren we kwijt. We dronken een wijntje alsof er niets was gebeurt. De man was gelijk weg gegaan. De Duitse bleek zijn vriendin te zijn. Na het wijntje keken El en ik elkaar en besloten dat het voor ons ook tijd was, we zouden al best vroeg opgehaald worden en naar het vliegveld worden gebracht.

Email adressen werden uitgewisseld en met een kusje namen we afscheid met de belofte dat als we weer een weekje op vakantie zouden gaan dat we ons dan zouden melden. Hand en hand slenterde we zonder iets te zeggen richting hotel. Er was een bepaalde spanning en ik wist niet zo goed hoe ik die moest breken. Gelukkig verbrak El de stilte. Sas, ik hoop niet dat je nu verkeerd over mij denk maar ik vond dit echt super en heb er van genoten en had dit echt nodig.

Ik denk jij ook. Maar ik weet dat het voor jou iets anders licht maar vertrouw mij schat. Ik wil niet dat onze vriendschap nu een deuk heeft opgelopen want ik wil je niet missen. Dit blijft echt tussen ons. De spanning gleed van mij af en ik kon alleen maar zeggen dat ik haar ook niet wilde missen en dat ik net zo goed mee had gedaan en het heel spannend had gevonden. Ze pakte mij opgelucht vast en kuste me op de wang. Ik voelde haar handen door de dunne stof van mijn jurkje over mijn billen gaan.

Ze keek me glazig aan en kuste mij dit keer op mijn mond. Hij glimlachte heel gemeen want hij kon merken dat dit nu echt teveel voor mij begon te worden. Hij duwde zijn lichaam naar voren en bevelde mij om op zijn tepel te zuigen, ik zakte naar beneden en begon zachtjes op zijn linker tepel te zuigen,ik draaide mijn tong om zijn kleine tepel, hij deed echt geen geluid en ik kon zien in de hoek van mijn ogen dat hij strak naar mij keek zonder zijn oog een keer te knipperen.

Hij greep mijn gezicht vast en duwde mijn mond op de andere tepel en begon mijn oren ruw te strelen, ik ging gewoon door en zakte naar benenden, met mijn tong zoekend naar zijn navel. En daar bij de navel groef ik mijn tong en toen begon hij zachtjes te hijgen, Hij greep mijn gezicht weer en begon me heftig te zoenen, hij beet op mijn lippen ruw en duwde zijn tong in mijn mond, hij draaide net als een bezetene met zijn tong in mijn mond en ik voelde gewoonweg dat ik duizelig begon te worden door de enorme geilheid die binnen in mij stroomde.

Weer wou ik hem bespringen maar ik liet hem aan de leiding, na enkele minuten hevig tongen stond hij op en deed zijn trainingsbroek naar beneden. Ik kon mijn ogen niet geloven, een masieve dikke lul van zeker 22 centimeter sprong tevoorshijn met druppels voorvocht op de grootte eikel die zomaar naar beneden lekte. Ik zakte naar beneden en likte zacht op de eikel om deze transparaante necktaar te proeven, mijn God nog steeds geloofde ik het niet maar toch was het wel aan het gebeuren, toen kon ik me niet meer in bedwang houden en ik hapte die grootte lul in een keer naar binnen, hij kon niet geloven dat ik zijn lul helemaar naar binnen in een keer kon zuigen, hij begon heftig te huigen en maakte neukende bewegingen in mijn mond, zelf had ik ook een enorme stijve in mijn broek, maar op dat moment denkte ik niet aan mijn eigen lul maar ik was zo geconsentreerd op de turkse jongen.

Na een zeker tien minuten heftig pijpen begon ik ook zijn ballen een voor een te zuigen, hij hield het niet meer uit en maakte mijn broek los trekte deze naar beneden en duwde me op het bed, hij ging op mij zitten, spugde in zijn hand meerdere keren, druppels spug vielen op mijn kont en dat voelde zo prikkelende raar en lekker, heel brutaal duwde hij zijn eikel tegen mijn kontgat aan en ik voelde de dikke staaf naar binnen gleiden, het voelde alsof ik dood ging van de pijn maar het genot was meer en dus greep ik in mijn kussen en beet erin, hij pompte op en neer met korte en lange stoten, hij trok mijn t-shirt uit en beet in mijn rug, keren na keren, Opeens ging hij wat naar achteren en trok mijn lichaam met zich mee, zo kon hij mijn lul grijpen, ik wou niet wat ik wist dat ik heel snel zou klaarkomen, maar hij deed het toch, terwijl dat hij zijn lul diep in mijn lichaam pompte begon hij mij te masturberen en foute boel, ik kwaam klaar, mijn sperma spoot ver weg en hij bleef pompen.

Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info! Verstuur dit verhaal naar een vriend. Er zijn geen reacties gevonden. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Ik zou graag een verhaal willen lezen over een bedrijfsfe Laurake kun je mij een bericht sturen op razpoetin hotma Hallo, ik ben op zoek naar een verhaal met jonge buurjong

turkse vrouw geneukt neukende homo